ΝΠΣ Βόλος

Κατάσταση ομάδας

Απόλυτος ο Βόλος μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα! Η ομάδα του τεχνικού Αμπασκάλ έχει κάνει το 2/2, επικρατώντας στο προηγούμενο 3-1 (εκτός) του Απόλλωνα Σμύρνης. Εξαιρετικό ποδόσφαιρο στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης. MVP ο Μπερτόλο, ο οποίος αναλαμβάνει ρόλο ηγέτη στην ομάδα. Επιπρόσθετα, ακόμα δεν έχουν μπει στη δράση τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, συνεπώς περιμένουν άπαντες ακόμα καλύτερα πράγματα από την συγκεκριμένη ομάδα. Ξεκάθαρος στόχος η είσοδος στα play-offs.

Απουσίες/Επιστροφές

Κλασικά εκτός οι Ορός (μέσος) και Ριένστρα (μέσος). Δεν προλαβαίνει ο Ρινέρ (αμυντικός), εκτός και ο Νίνης (μέσος).

Ατρόμητος

Κατάσταση ομάδας

Άφησε υποσχέσεις στην πρεμιέρα στο Φάληρο με τον Ολυμπιακό (0-0, εκτός), όμως στο προηγούμενο τέθηκαν σημαντικοί προβληματισμοί για τον Ατρόμητο. Ο τεχνικός Άνχελ Λόπες δεν έχει καταφέρει ακόμα να δώσει αγωνιστική ταυτότητα στην ομάδα. Ήττα-σοκ (εντός) από τον Παναιτωλικό με 2-1, και μάλιστα με ανατροπή. Κάκιστη αμυντική λειτουργία, ειδικά στο τελευταίο μισάωρο. Έχει δρόμο μπροστά του ο Ατρόμητος, έτσι ώστε να γίνει ένα σύνολο με ομοιογένεια.

Απουσίες/Επιστροφές

Νοκ άουτ έχει τεθεί ο Γκαλβάο (αμυντικός), πάγια στα «πιτς» ο Χαρίσης (μέσος), το ίδιο ισχύει και για τον Χατζησαϊα (στόπερ).