Βόλφσμπουργκ

Κατάσταση ομάδας

Κακή εμφάνιση στο Γκλάντμπαχ για τη Βόλφσμπουργκ που εμφανίστηκε ξανά κατώτερη των περιστάσεων και χωρίς να μπορέσει να διεκδικήσει ποτέ κάτι βάσιμα από το παιχνίδι γνώρισε βαριά ήττα (3-0). Σαφέστατα πισωγύρισμα το αποτέλεσμα αυτό για τους Λύκους που προηγουμένως είχαν αποφύγει να χάσουν στα τρία τελευταία παιχνίδια, με το άγχος να είναι συνεχώς στο στρατόπεδο τους όσο εξακολουθούν να ισοβαθμούν στη θέση των μπαράζ παραμονής με Φράιμπουργκ και Μάιντζ, ενώ δεν έχουν αποφύγει οριστικά ούτε τον απευθείας υποβιβασμό. Κρίσιμο το σημερινό παιχνίδι, 2-8-5 με 8/15 under φέτος εντός έδρας.

Απουσίες/Επιστροφές

Δεν παίζουν οι Ίτερ (Α), Μεχμέντι (Μ) και Καμάτσο (Μ).

Bet Info - Βόλφσμπουργκ

Η Βόλφσμπουργκ είναι η ομάδα που έχει πετύχει τις λιγότερες νίκες (2) μπροστά στο κοινό της.

Αμβούργο

Κατάσταση ομάδας

Ένα γκολ του Χόλτμπι έκρινε αμετάκλητα την τύχη του αγώνα με τη Φράιμπουργκ υπέρ του Αμβούργου και το χρυσό τρίποντο (1-0) αυτό έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα του Λιμανιού του Βορρά να παραμείνει ζωντανό στη μάχη της παραμονής. Βέβαια, όντας στο -5 από τις Φράιμπουργκ, Μάιντζ και Βόλφσμπουργκ και με μόλις 3 αγωνιστικές να απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος θα είναι πραγματικό θαύμα εάν καταφέρουν ακόμα και να αποφύγουν τον απευθείας υποβιβασμό, ωστόσο το προσωνύμιο ''Δεινόσαυροι'' μόνο τυχαίο δεν είναι. Μόλις ένα διπλό όμως φέτος (1-3-11 με 9/15 under).

Απουσίες/Επιστροφές

Aμφίβολος είναι ο φορ Σίπλοκ.

Bet Info - Αμβούργο

Μόλις 6 βαθμούς έχουν αποκομίσει οι Δεινόσαυροι μακριά από την έδρα τους, η χειρότερη σχετική επίδοση στη Μπουντεσλίγκα.