Βέλγιο

Κατάσταση ομάδας

Μη αφήνοντας κανένα περιθώριο για αμφισβήτηση, η αρμάδα του Βελγίου είναι έτοιμη να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά έχοντας μόνο νίκες. Η αποφασιστικότητα της, μαζί με το πάθος και τη διάθεση είναι τα στοιχεία που αποτέλεσαν βάση ώστε η παρέα των Λουκάκου, Αζάρ και λοιπών σταρ να αποδείξουν πως είναι πανέτοιμοι για ακόμα μία πρόκληση στην οποία θα πάνε εμπειρότεροι και πιο έτοιμοι για μία διάκριση που θα δώσει συνέχεια στη τρίτη θέση του πρόσφατου παγκοσμίου κυπέλλου.

Ενδεκάδα

Courtois- Alderweireld, Boyata, Denayer- Castagne, Dendoncker, Tielemans, Thorgan Hazard, De Bruyne, Eden Hazard- Batshuayi

Κύπρος

Κατάσταση ομάδας

Με την ατυχία τους και τη διαιτησία τα έχουν βάλει οι Κύπριου που κόντρα στη Σκωτία υπέστησαν μία από τις πιο άδικες ήττες. Η ομάδα του Σιμόν έχει κάνει τρομερά βήματα προόδου και για λίγο θα χάσει την τρίτη θέση στον όμιλο που ουσιαστικά θα γέμιζε με αυτοπεποίθηση προπονητή και παίκτες. Σήμερα το παιχνίδι είναι πάρα πολύ δύσκολο, γνωρίζουν πως ουσιαστικά θα πάρουν μέρος σε μία γιορτή πρόκρισης των Βέλγων και σαφώς θέλουν να δώσουν συνέχεια στη καλή εικόνα.

Ενδεκάδα

Pardo- Demetriou, Kastanous, Merkis, Kousoulos, Ioannou- Papoulis, Kyriakou, Kosti, Efrem- Sotiriou


"Φτάνουμε στην έδρα του Βελγίου, εδώ που είχαμε παίξει δύο χρόνια πριν και τώρα θα μπορέσουμε να καταλάβουμε σε μεγαλύτερο βαθμό τη πρόοδο μας. Ο τρόπος που χάσαμε από τη Σκωτία ήταν σκληρός, όμως τώρα μιλάμε για άλλον αγώνα και θα πρέπει να δώσουμε ότι έχουμε. Ανεξάρτητα από το γεγονός αν θα είμαι και στη συνέχεια προπονητής της ομάδας, είμαι σίγουρος ότι το μέλλον θα είναι λαμπρό. Πάντως αν με ρωτάτε, θα ήθελα να συνεχίσω στην ομάδα."