Βασιλεία

Κατάσταση ομάδας

Παρουσιάζοντας εντυπωσιακά πράγματα έφυγε με το ευρύ υπέρ της 0-3 από τη Κύπρο και πλέον έχει γίνει το απόλυτο αφεντικό για τη πρόκριση. Κρατούσε τη καλύτερη της εμφάνιση για το κρισιμότερο σημείο και ουσιαστικά έχει κάνει τυπική διαδικασία τον επαναληπτικό, με τη διάθεση ακόμα και για rotation να κάνει την εμφάνιση της. Για το πρωτάθλημα δεν κατάφερε να κερδίσει εντός έδρας τη Σερβέτ, μένοντας στο 2-2.

Απουσίες/Επιστροφές

Σε ακόμα ένα παιχνίδια οι απουσίες είναι αρκετές μιας και εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού οι Μπουά, Ζούφι, Κουζμάνοβιτς και λόγω τιμωρίας ο Αλντερέτε.

Ενδεκάδα

Omlin- Riveros, Bergstrom, Comert, Widmer- Xhaka, Frei, Petretta, Campo, Stocker- Cabral

ΑΠΟΕΛ

Κατάσταση ομάδας

Σαν να μη πέρασε μία μέρα για τους πρωταθλητές Κύπρου, που εμφανίστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων και ηττήθηκαν αρκετά εύκολα. Ο Ουζουνίδης δεν ήταν ικανός να φέρει τη ριζική αλλαγή στη ψυχολογία και σαν να μην έφτανε το κακό αποτέλεσμα στην Ευρώπη, ήρθε ακόμα μία ήττα από τη Πάφο εκτός έδρας για να επαναφέρει για τα καλά το κακό κλίμα, αν και ουσιαστικά καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς μετά τον Αύγουστο οι Πορτοκαλί βρίσκονται σε συνεχή αστάθεια.

Απουσίες/Επιστροφές

Πλήρης η αποστολή.

Ενδεκάδα

Belec- Savic, Merkis, Ioannou- Souza, Alef, Jensen, Matic, Mihajlovic- Hallenius, Pavlovic