Βασιλεία

Κατάσταση ομάδας

Η άκρως επιτυχήμενη της πορεία μέχρι σήμερα στην Ευρώπη δε συνδυάστηκε με παρόμοιες εμφανίσεις στο πρωτάθλημα που ουσιαστικά έμεινε εκτός διεκδίκησης νωρίς μακριά από Σεν Γκάλεν και Γιούνγκ Μπόις. Λίγους μήνες πριν, πραγματοποίησε ονειρική εμφάνιση στη Φρανκφούρτη και κάπως έτσι μόνο με θαύμα θα μείνει εκτός συνέχειας καθώς δύσκολα θα ανατροπεί το σκορ της πρώτης αναμέτρησης (0-3). Το γεγονός πως δεν πάει με τη καλύτερη δυνατή ψυχολογία δεν είναι απαραίτητα κακό καθώς όλη τη σεζόν είχε συνηθίσει να πηγαίνει στα ευρωπαικά της παιχνίδια με όχι τη καλύτερη αγωνιστική κατάσταση αλλά εκεί μεταμορφωνόταν και κάπως έτσι ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τηςν Σαχτάρ στα προημιτελικά.

Απουσίες/Επιστροφές

Δεν αναφέρονται αγωνιστικά προβλήματα.

Ενδεκάδα

Omlin- Alderete, Comert, Widmer, Riveros- Xhaka, Frei, Petretta, Campo, Stocker- Cabral

Bet Info - Βασιλεία

Δίχως νικητή ολοκληρώθηκαν τα τέσσερα από τα τελευταία πέντε της παιχνίδια.


" Η Φρανκφούρτη χρειάζεται γκολ, γι' αυτό αναμένω να πάρει αρκετά ρίσκα στο παιχνίδι της και εμείς πρέπει να αμυνθούμε σωστά, παίζοντας ταυτόχρονα έξυπνα. Ένα προβάδισμα μας νωρίς στο παιχνίδι είναι ζητούμενο και ταυτόχρονα το ιδανικότερο σενάριο για εμάς." Ήταν κάποια από τα λόγια του τεχνικού της Βασιλεία, Κόλερ.

Άιντραχτ Φρ.

Κατάσταση ομάδας

Καμία πρόκριση δε κερίζεται από τη κλήρωση και αυτό το κατάλαβαν καλά στη Φρανκφούρτη. Ο αντίπαλος έμοιαζε βατός, μέχρι να τα πούνε οι δύο τους στον αγωνιστικό χώρο. Το τέλος του πρωταθλήματος ήρθε με θετικό τρόπο, καθώς από παιχίδι σε παιχνίδι έμοιαζε να βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση με το εύκολο γκολ ειδικά για τον Σίλβα να είναι ότι καλύτερο έφερε η επανέναρξη. Δεν υπάρχει χρονικό περιθώριο, έτσι από το πρώτο λεπτό θα παραταχθεί με αρκετά επιθετική διάθεση και πλην του Πορτογάλου φορ στη βασική ενδεκάδα αναμένεται να βρεθεί και ο πολύπειρος Ντοστ. Πράγματα και θαύματα έκανε ο Καμάντα, με το τέλος στο Γερμανικό πρωτάθλημα να έρχεται νωρίς και αυτό θα βοηθήσει ώστε να παρουσιαστεί περισσότερο φρέσκια αν και το σκορ δεν δίνει πολλές πιθανότητες.

Απουσίες/Επιστροφές

Μοναδική απουσία ο τιμωρημένος Σό.

Ενδεκάδα

Trapp- Hasebe, Abraham, Hinteregger- Ilsanker, Rode, Costa, Kostic, Kamada- Dost, Silva

Bet Info - Άιντραχτ Φρ.

Αήττητη παρέμεινε στα τελευταία τέσσερα επίσημα παιχνίδια της.


"Για να έχουμε ελπίδες θα πρέπει να κάνουμε ανάποδα όσα κάναμε εντός έδρας. Η Βασιλεία, ξεκάθαρα, έπαιξε εξυπνότερα όμως θέλουμε να το ανατρέψουμε και θα τα δώσουμε όλα. Παρά το γεγονός πως έχουμε σταματήσει τα επίσημα παιχνίδια, η ομάδα βρίσκεται σε καλή φυσική κατάσταση. Κάναμε αρκετά καλές προπονήσεις και δώσαμε δυνατό φιλικό." Ανέφερε ο Χίτερ στις δηλώσεις του χθες.