Βαλενσιέν

Κατάσταση ομάδας

Μπορεί η εικόνα της να μην ήταν κακή κόντρα στη Νανσί, όμως πλήρωσε ακριβά την αστοχία της στις φάσεις που δημιούργησε, γνωρίζοντας την εκτός έδρας ήττα με 1-0. Η ομάδα του Γκεγκάν εκτός του ότι μπήκε με το αριστερό στο 2020, είδε να μπαίνει τέλος στο θετικό σερί 5 αγωνιστικών που έτρεχε, με την διαφορά της από την 5άδα να αυξάνεται στους 5 βαθμούς.

Απουσίες/Επιστροφές

Εκτός παραμένει ο Γκιγιόμ (επιθετικός), ενώ ο Γκεγκάν άφησε εκτός αποστολής το Ρομίλ (επιθετικός). Απέκτησε με ελεύθερο τους Αμπέιντ (αριστερό μπακ) από την Λεβάντε, αλλά και τον Μουκαντζό (επιθετικός) από τη Λανς, αλλά και οι δύο έμειναν εκτός αποστολής.

Bet Info - Βαλενσιέν

Στο Under 2.5 τα 18 από τα 20 παιχνίδια της στο πρωτάθλημα.

Λε Μαν

Κατάσταση ομάδας

Προσπάθησε να εκμεταλλευθεί τον παράγοντα έδρα για να μπει με το δεξί στο 2020, όμως οι αμυντικές της αδυναμίες την πλήγωσαν για ακόμη μία φορά, γνωρίζοντας έτσι την ήττα με 1-0 από την Οσέρ. Η ήττα αυτή έβαλε τέλος στο θετικό σερί 2 αγωνιστικών που έτρεχε η ομάδα του Ντεζιρέ, ωστόσο στάθηκε τυχερή, με την διαφορά της από την επικίνδυνη ζώνη να παραμένει στο +3.

Απουσίες/Επιστροφές

Σταθερά στα πιτς συνεχίζουν οι Έιμς (2ος κίπερ), Τουράμ (1ος κίπερ), Λεβέκ (αμυντικός), Μουσάβου-Κινγκ (αμυντικός) εκτός λόγω τιμωρίας οι Βαρντέν (αμυντικός), Κονφέ (μέσος) και Μουσιτί-Οκό (επιθετικός), ενώ θα λείψει και ο τραυματίας Μαζίζ (μέσος). Απέκτησε τους Σοπλέν (αμυντικός) από την Αζαξίο, και δανεικούς τους Μερτζί (επιθετικός) από την Οσέρ και Ραζό (μέσος) από την Κλερμόν, με τους δύο πρώτους να είναι κανονικά σήμερα στην αποστολή.

Bet Info - Λε Μαν

Διαθέτει μακράν τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας, έχοντας δεχθεί ως τώρα 33 τέρματα.