Ρεάλ Βαγιαδολίδ

Κατάσταση ομάδας

Με τον βαθμό της ισοπαλίας κατάφερε να φύγει η Βαγιαδολίδ, από την έδρα της Έλτσε (1-1). Οι φιλοξενούμενοι δεν έδειξαν καλά στοιχεία στο πρώτο τρίτο του αγώνα δεχόμενοι το γκολ από τον αντίπαλο. Ανέβασαν στροφές στο δεύτερο μέρος, απείλησαν σε πολλές περιπτώσεις βρίσκοντας το γκολ, που τους έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας με όμορφη κεφαλιά του Ολάθα στο 86ο λεπτό. Σταθερά στη 17η θέση του βαθμολογικού πίνακα βρίσκεται η ομάδα του Σέρτζιο με ρεκόρ 28-42 και 28 βαθμούς.

Απουσίες/Επιστροφές

Αμφίβολος ο Ολίβας (μέσος), εκτός για ακόμα μία αγωνιστική οι Ελ Γιαμίκ (αμυντικός), Γκαρσία (αμυντικός), Σάντσεζ (αμυντικός) και Βέισμαν (επιθετικός).

Κάδιθ

Κατάσταση ομάδας

Δεν μπόρεσε να γίνει απειλητική σε κανένα σημείο του παιχνιδιού η Κάντιθ η οποία και ηττήθηκε με 3-0, εντός έδρας απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Δέχθηκε σωρεία ευκαιριών καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα, το σκορ διαμορφώθηκε από το πρώτο και όλας μέρος. Θα μπορούσαν να επιτευχθούν και άλλα γκολ αν οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο εύστοχοι, η Κάντιθ παραμένει σταθερά στη 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 27-48 και 36 βαθμούς.

Απουσίες/Επιστροφές

Εκτός θα μείνουν οι τιμωρημένοι Σάντσεζ (μέσος) και Γιόνσον (αμυντικός) καθώς και οι Άλεξ (μέσος),  Περέα (επιθετικός) και Κεζάντα (αμυντικός).