Τσεχία

Κατάσταση ομάδας

Εκτός διεκδίκησης της 1ης θέσης του 1 γκρούπ της Λιγκ Β του UEFA National League αλλά κι εκτός υποβιβασμού ολοκλήρωσε την...”δόση” του Οκτωβρίου η γηπεδούχος εθνική ομάδα της Τσεχίας. Οι Τσέχοι τον συγκεκριμένο μήνα αγωνίστηκαν δύο φορές, μία εκτός έδρας με αντίπαλο την Σλοβακία (13/10) και μία πάλι εκτός έδρας με αντίπαλο την Ουκρανία (16/10), όπου με μία νίκη 1-2 και μία ήττα 1-0 αντίστοιχα κατάφερε να συλλέξει μόλις 3 βαθμούς. Με τους βαθμούς αυτούς τα “λιοντάρια” βρέθηκαν στην 2η θέση του ομίλου απέχοντας από την 1η Ουκρανία 6 κι από την 3η Σλοβακία 3 βαθμούς, θέλοντας απόψε ακόμα και ισοπαλία για να μην βρεθoύν στην θέση του υποβιβασμού. Πριν τέσσερις ημέρες επίσης η ομάδα του Γιάροσλαβ Σίλχαβι έδωσε κι ένα φιλικό με αντίπαλο την Πολωνία, το οποίο και κέρδισε με σκορ 0-1.

Απουσίες/Επιστροφές

Χωρίς τους Γιάν Κόπιτς (Μ) και Ζαρομίρ Σούραλ (Μ), οι οποίοι αν και συμπεριλήφθηκαν κανονικά στην αποστολή εξ'αρχής λόγω τραυματισμού δεν υπολογίζονται απόψε, θα αγωνιστεί η γηπεδούχος ομάδα.

Ενδεκάδα

(4-2-3-1) Βάτσλικ – Καντεράμπεκ, Σελούστκα, Μπράμπετς, Σελασί – Σούτσεκ, Παβέλκα – Βίντρα, Γιάνκτο, Ντοκάλ – Σικ.

Bet Info - Τσεχία

Τουλάχιστον ένα γκολ έχει δεχθεί και στις τρείς αναμετρήσεις που έχει δώσει για την μέχρι στιγμής διοργάνωση του UEFA National League η ομάδα του Γιάροσλαβ Σίλχαβι.

Σλοβακία

Κατάσταση ομάδας

Ζωντανή” στο να μην υποβιβαστεί παρέμεινε στην 3η “στροφή” του 1ου γκρούπ της Λιγκ Β του UEFA National League η φιλοξενούμενη απόψε εθνική ομάδα της Σλοβακίας. Οι Σλοβάκοι υποδέχθηκαν εντός έδρας την “αδιάφορη” και 1η στην βαθμολογία Ουκρανία, σε ένα παιχνίδι όπου έδειξαν εξ'αρχής τις διαθέσεις τους, με τέρματα σε 6' και 26' βρέθηκαν στο υπέρ τους 2-0, δέχθηκαν την μείωση του σκορ στο 47' αλλά πετυχαίνοντας ακόμη δύο τέρματα σε 52' και 61' “καθάρισαν” την υπόθεση νίκης κι έφυγαν με το νικηφόρο 4-1. Έτσι λοιπόν τα “γεράκια” πέτυχαν την πρώτη τους νίκη στον όμιλο, κατέκτησαν τους τρείς πρώτους βαθμούς τους, ισοβάθμισαν με την 2η Τσεχία ενώ παρέμειναν στην 3η θέση. Βάση λοιπόν αυτών το σύνολο του Πάβελ Χαπάλ θέλει μόνο νίκη απόψε για να μην υποβιβαστεί.

Απουσίες/Επιστροφές

Ούτε στο αποψινό παιχνίδι δεν θα αγωνιστεί ο Στάνισλαβ Λομπότκα (Μ), ο οποίος δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του, ενώ αμφίβολος παραμένει ο Γιουράι Κούτσκα (Μ), ο οποίος τραυματίστηκε στο ματς με την Ουκρανία και ακόμα δεν έχει αποφασιστεί η συμμετοχή του.

Ενδεκάδα

(4-4-1-1) Ντουμπράβκα – Χάντσκο, Σκρίνιαρ, Σκρτελ, Πεκαρίκ – Μακ, Γκρέγκους, Μπέρο, Ρουσνάκ – Χάμσικ – Ζρελάκ.

Bet Info - Σλοβακία

Η τελευταία φορά όπου το σύνολο του Πάβελ Χαπάλ αγωνίστηκε εκτός έδρας, σε επίσημο ή μη παιχνίδι, και κατέκτησε νίκη ήταν στις 10/6/2017 όπου και κέρδισε την εθνική ομάδα της Λιθουανίας για τα προκριματικά του Μουντιάλ με σκορ 1-2. Από τότε όμως ακολουθούν μόλις 1 ισοπαλία και 5 ήττες.