Τρουά

Κατάσταση ομάδας

Αποχαιρέτησε με άσχημο τρόπο το 2020, αφού την τελευταία αγωνιστική γνώρισε την εκτός έδρας ήττα με 2-0 στο ντέρμπι κορυφής κόντρα στη Γκρενόμπλ, πληρώνοντας σε μεγάλο βαθμό το γεγονός πως κλήθηκε να αγωνιστεί με 10 από το 58' (0-0 το σκορ ως τότε). Η ήττα αυτή έβαλε τέλος στο θετικό σερί 12 αγωνιστικών που έτρεχε η ομάδα του Μπατλ, η οποία ναι μεν υποχώρησε στη 2η θέση, όμως αυτό συνέβη γιατί μειονεκτεί πλέον στην ισοβαθμία έναντι της Γκρενόμπλ.

Απουσίες/Επιστροφές

Εκτός ο τιμωρημένος Μουτόμπο (A), επιστροφή αντίθετα του Ταρντιέ (Μ).

Bet Info - Τρουά

Στα 2-3 γκολ τα 5 από τα 8 εντός έδρας της.

Σατορού

Κατάσταση ομάδας

Το 2020 σε γενικές γραμμές ήταν μία κακή χρονιά γι' αυτή, και φρόντισε να το επιβεβαιώσει και στο τελευταίο της ματς πριν την διακοπή, γνωρίζοντας δίκαια την εντός έδρας ήττα με 1-0 από την Κλερμόν. Με την ήττα αυτή συμπλήρωσε 6 αγωνιστικές δίχως τρίποντο, ενώ υποχώρησε στην ουρά της βαθμολογίας και στο -1 από την σωτηρία. Εξελίξεις στο θέμα του προπονητή είχαμε μέσα στη βδομάδα, καθώς ανακοίνωσε την πρόσληψη του άπειρου Μπενουά Κουέ, ο οποίος έχει προπονήσει μόνο την Κονκαρνό ομάδα της Νασιονάλ... Πάντως η λύση ίσως είναι προσωρινή, αφού κινούνται διαδικασίες αλλαγής στο ιδιοκτησιακό της, και αναμένεται να ανακοινωθεί συμφωνία με γκρουπ Σαουδαράβων.

Απουσίες/Επιστροφές

Στην αποστολή της ο 1ος (Φαμπρί) και ο 2ος (Πιγιό) κίπερ της αλλά και οι Μοραντέ (Α), Φοφανά (Α) ενώ αντίθετα εκτός λόγω τιμωρίας θα λείψουν οι Οπερί (Α) και Μουλουμπά (Μ).

Bet Info - Σατορού

Έχει κρατήσει απαραβίαστη την εστία της μόλις σε 1 από τις 8 εξόδους της.