Τρουά

Κατάσταση ομάδας

Της γύρισε η τύχη εντελώς την πλάτη την τελευταία αγωνιστική πριν τη διακοπή, αφού ναι μεν γνώρισε την εκτός έδρας ήττα με 1-0 από την Παρί, ωστόσο το τέρμα της αντιπάλου της σημειώθηκε έπειτα από αυτογκόλ δικό της, ενώ στο 2ο ημίχρονο αν και έπαιζε μονότερμα δεν μπορούσε με τίποτα να βρει δίχτυα! Αυτή ήταν η 2η διαδοχική ήττα για την ομάδα του Μπατλ, η οποία πάντως βρίσκεται στο -4 από την απευθείας άνοδο, ενώ αν και είναι εκτός των θέσεων που οδηγούν στα πλέι οφφ, το γεγονός αυτό συμβαίνει γιατί μειονεκτεί στην ισοβαθμία έναντι της Χάβρη.

Απουσίες/Επιστροφές

Επιστροφή των πολύτιμων Σαλμιέ (αμυντικός), Κογιατέ (αμυντικός) και Μπαρτελμέ (μέσος), εκτός αντίθετα ο τραυματίας Ελ Χαζάμ (αμυντικός).

Bet Info - Τρουά

Έχει βρει δίχτυα στα 9 από τα 10 παιχνίδια της στο πρωτάθλημα.

Λε Μαν

Κατάσταση ομάδας

Τον παράγοντα έδρα στην οποία έχει μαζέψει και όλους τους βαθμούς της ως τώρα, εκμεταλλεύθηκε την προηγούμενη αγωνιστική, για να επικρατήσει δίκαια με 1-0 της Σαμπλί στο ντέρμπι των νεοφώτιστων. Με τη νίκη αυτή η ομάδα του Ντεζιρέ έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί 3 αγωνιστικών που μετρούσε, ενώ βρίσκεται πλέον στο -1 από την σωτηρία.

Απουσίες/Επιστροφές

Σταθερά στα πιτς οι Λεβέκ, Μανζαλά.

Bet Info - Λε Μαν

Στα 8 από τα 10 παιχνίδια της έως τώρα έχει δεχθεί το λιγότερο 2 τέρματα.