Τρουά

Κατάσταση ομάδας

Για ένα ημίχρονο κοίταξε στα μάτια τη Λυών, αφού πήγε μπροστά στο σκορ με 1-0 στην ανάπαυλα, όμως στο 2ο και από την στιγμή που ανέβασαν στροφές οι λυωνέ, δεν απέφυγε τελικά να γνωρίσει την εκτός έδρας ήττα με 3-1. Η ήττα αυτή έβαλε τέλος στο μικρό αήττητο σερί 2 αγωνιστικών που μετρούσε η ομάδα του Μπατλ, η οποία πάντως δεν κάνει και το καλύτερο ξεκίνημα, αφού βρίσκεται μόλις στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη.

Απουσίες/Επιστροφές

Επιστροφή του Σαλμιέ (Α), φρέσκες απώλειες αντίθετα οι Αζαμούμ (Α) και Σάντλερ (Α), ενώ στα πιτς παραμένουν οι Ντινγκόμ (Μ) και Ραμί (Α).

Bet Info - Τρουά

Στα 2-3 γκολ τα 6 από τα 7 παιχνίδια της.

Ανζέ

Κατάσταση ομάδας

Ρίχνοντας τεράστιο βάρος στα μετόπισθεν, και περιορίζοντας σε μεγάλο βαθμό τα ατού της Μαρσέιγ, κατάφερε να τσιμπήσει το βαθμό την Τετάρτη, μένοντας στο εντός έδρας 0-0, σε ένα ματς πάντως όπου αμαυρώθηκε από επεισόδια μετά την λήξη του! Με την μοιρασιά αυτή η ομάδα του Μπατίκλ ναι μεν συμπλήρωσε 3 αγωνιστικές δίχως νίκη, ωστόσο συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις της στον βαθμολογικό πίνακα, αφού βρίσκεται στην 4η θέση και στο -2 από τους 2ους Μασσαλούς.

Απουσίες/Επιστροφές

Χωρίς φρέσκα προβλήματα.

Bet Info - Ανζέ

Έχει σκοράρει στα 6 από τα 7 ματς της.