Τουρκία

Κατάσταση ομάδας

Αγωνίστηκε εκτός έδρας κόντρα στη Ρωσία την προηγούμενη αγωνιστική και το 1-1 που απέσπασε μπορεί να την αφήνει ικανοποιημένη.. Ήταν ελαφρώς καλύτερη από την αντίπαλο και δικαίως μπόρεσε να ισοφαρίσει στο 62' με γκολ του Καραμάν. Ωστόσο, έχει μείνει πολύ πίσω βαθμολογικά, καθώς με 2 ισοπαλίες και μία ήττα έχει μαζέψει 2 βαθμούς και απέχει 4 πόντους από την πρώτη δυάδα. Μονόδρομος η νίκη αν θέλει να ελπίζει σε καλύτερο πλασάρισμα μέχρι το φινάλε. Αναμένεται επιθετικό σχήμα.

Απουσίες/Επιστροφές

Τιμωρημένος είναι ο αμυντικός Καμπάκ, ενώ εκτός λόγω τραυματισμού έ4μεινε ο μέσος Καράτσα.

Ενδεκάδα

(4-2-3-1): Γκιονόκ - Τσελίκ, Ντεμιράλ, Σογιουντσού, Μεράς - Τεκντεμίρ, Τουφάν - Ουντέρ, Τσαλχάνογλου, Καραμάν - Γιλμάζ

Bet Info - Τουρκία

Έρχεται από 7/8 Under 2,5 και 2 σερί G/G.

Σερβία

Κατάσταση ομάδας

Μάλλον απογοητευμένη πρέπει να αισθάνεται από την εντός έδρας ήττα με 0-1 από την Ουγγαρία πριν λίγες μέρες. Δέχτηκε ένα γκολ στο 20' και στη συνέχεια δεν μπόρεσε να απαντήσει. Είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, απείλησε αρκετές φορές, αλλά ήταν άστοχη. Παραμένει στην τελευταία θέση του ομίλου με έναν μόλις βαθμό και η νίκη επίσης για την ίδια σήμερα είναι μονόδρομος. Σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει τις τελευταίες αγωνιστικές να κοιτάξει πως θα αποφύγει τον υποβιβασμό στο άλλο γκρουπ.

Απουσίες/Επιστροφές

Εκτός λόγω τιμωρίας είναι ο αμυντικός Πάβλοβιτς, ενώ εξέτισε και επιστρέφει ο μπακ Κολάροφ. Τραυματίας είναι ο μέσος Κόστιτς.

Ενδεκάδα

(3-4-2-1): Ραίκοβιτς - Μιλένκοβιτς - Μίτροβιτς, Κολάροφ - Γκατσίνοβιτς, Μακσίμοβιτς, Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Ρίστιτς - Τάντιτς, Λιάιτς - Μίτροβιτς

Bet Info - Σερβία

Προέρχεται από 3 σερί Under 2,5 και 5/7 G/G.