Τουρκία

Κατάσταση ομάδας

Με το...”δεξί” ξεκίνησε την φάση των προκριματικών του Euro 2020 η γηπεδούχος απόψε εθνική ομάδα της Τουρκίας. Οι Τούρκοι φιλοξενήθηκαν από την Αλβανία, σε ένα παιχνίδι όπου αν και δέχθηκαν φάσεις από την γηπεδούχο ομάδα και δεν είχαν την υπεροχή, με ένα τέρμα του Γιλμάζ στο 21' κι ένα γκολ...”ποιήμα” του Τσαλχάνογλου στο 55' κατάφεραν να κάνουν την διαφορά και το 0-2, το οποίο τους έδωσε στο τέλος και τους τρείς βαθμούς της νίκης. Μία νίκη με την οποία η ομάδα του Σενιόλ Γκιουνές βρέθηκε στην 2η θέση του ομίλου και πλέον ισοβαθμεί με την πρωτοπόρο Γαλλία και την 3η Ισλανδία.

Απουσίες/Επιστροφές

Με “άδειο”...απουσιολόγιο θα αγωνιστούν απόψε οι γηπεδούχοι.

Ενδεκάδα

(4-4-2): Μπαμπατσάν – Οζμπαϊρακλί, Τοπράκ, Μπαλτά, Ερκίν – Μορ, Τουφάν, Τοπάλ, Τσαλχάνογλου – Ουνάλ, Τοσούν.

Bet Info - Τουρκία

Το σύνολο του Σενιόλ Γκιουνές προέρχεται στα τελευταία πέντε παιχνίδια από ισάριθμα Under 2.5.

Μολδαβία

Κατάσταση ομάδας

Χωρίς ιδιαίτερη...”έκπληξη” κατάφερε να συνδυάσει την 1η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2020 η φιλοξενούμενη απόψε εθνική ομάδα της Μολδαβίας. Οι Μολδαβοί τέθηκαν αντιμέτωποι με την Γαλλία εντός έδρας, σε μία αναμέτρηση όπου δεν κατάφεραν ποτέ να πιάσουν τους αντιπάλους τους, δεχόμενοι τέσσερα γκολ έως το 87' βρέθηκαν στο 0-4 αλλά με ένα γκολ του Άμπρος στο 89' μείωσαν το σκορ και δέχθηκαν την ήττα με το τελικό 1-4. Ήττα με την οποία οι “μπλε” βρέθηκαν δίχως βαθμό στην 6η και τελευταία θέση του ομίλου τους, έχοντας φυσικά στην ίδια...”μοίρα” Ανδόρα (5η) και Αλβανία (4η).

Απουσίες/Επιστροφές

Χωρίς προβλήματα τραυματισμών ή τιμωριών θα παραταχθεί απόψε η φιλοξενούμενη ομάδα.

Ενδεκάδα

(4-2-3-1): Τσεμπανού – Ράτσου, Ποσμάκ, Επουρεάνου, Μπόλοχαν – Γκατσάν, Μπόρντιαν – Ζαρντάν, Κογιοκάρι, Σιντορένκο – Μπουγκάεφ.

Bet Info - Μολδαβία

Από το 1999 η ομάδα του Αλεξάντρου Σπιριντόν έχει επισκεφθεί έδρα της γηπεδούχου πέντε φορές, όπου στις πέντε αυτές αναμετρήσεις έχει σημειώσει μόλις ένα γκολ.