Τουρκία

Κατάσταση ομάδας

Με ένα σχετικά... εύκολο 2Χ2 σε νίκες κατάφερε να ολοκληρώσει την αγωνιστική της δράση τον προηγούμενο μήνα για τα προκριματικά του Euro 2020 η γηπεδούχος εθνική ομάδα της Τουρκίας. Οι Τούρκοι αντιμετώπισαν αρχικά την «αδύναμη» Ανδόρα εντός έδρας στις 7/9 κι αν και δυσκολεύτηκαν στο τέλος επικράτησαν με 1-0, ενώ τρεις ημέρες αργότερα με το ευρύ 4-0 έφυγαν νικητές από την έδρα της Μολδαβίας. Με τον τρόπο αυτόν λοιπόν και τις δύο διαδοχικές νίκες της, η ομάδα του Σενιόλ Γκιουνές ανέβηκε στους 15 βαθμούς και συνέχισε στην 1η θέση του ομίλου της, ούσα βέβαια σε ισοβαθμία με την 2η Γαλλία, την οποία μάλιστα θα αντιμετωπίσει την ερχόμενη Δευτέρα, στο «μεγάλο» ντέρμπι κορυφής του 8ου ομίλου, στο Παρίσι.

Απουσίες/Επιστροφές

Έχοντας τέσσερα ονόματα στο... «απουσιολόγιο» της γι' απόψε αλλά και για την ερχόμενη αγωνιστική λόγω τραυματισμών, συμπλήρωσε την αποστολή της η γηπεδούχος ομάδα, με τα ονόματα αυτά να είναι των Ντουρουκάν Τοκόζ (Μ), Ογκιουζάν Οζιακούπ (Μ), Τζενκίζ Ουντέρ (Ε) και Γκιουβέν Γιαλτσίν (Μ).

Ενδεκάδα

(4-4-2): Γκιουνόκ – Ζεκί, Ντεμιράλ, Σουγιουνκού, Μεράς – Γιαζιτσί, Πάρμακ, Τουφάν, Τσαλχάνογλου – Τοσούν, Καραμάν.

Bet Info - Τουρκία

Μέχρι στιγμής για το 2019, η ομάδα του Σενιόλ Γκιουνές έχει αγωνιστεί στην χώρα της συνολικά πέντε φορές, τρεις σε επίσημες αναμετρήσεις και δύο σε φιλικές, όπου και τα πέντε ματς κατάφερε να τα ολοκληρώσει με νικηφόρο αποτέλεσμα.

Αλβανία

Κατάσταση ομάδας

Αφήνοντας ανάμεικτα... συναισθήματα ολοκλήρωσε την δράση του Σεπτεμβρίου για τα προκριματικά του Euro 2020 η φιλοξενούμενη απόψε εθνική ομάδα της Αλβανίας. Οι Αλβανοί στο πρώτο χρονικά παιχνίδι τους επισκέφθηκαν την έδρα της Γαλλίας και με το «βαρύ» 4-1 δέχθηκαν την ήττα. Όμως, τρεις ημέρες αργότερα στην έδρα τους πραγματοποίησαν το... «μπαμ» και με σκορ 4-2 επικράτησαν την Ισλανδίας, μένοντας «ζωντανοί» στο «κυνήγι» του... «ονείρου». Έτσι λοιπόν, μετά από μία νίκη και μία ήττα τον περασμένο μήνα, το σύνολο του Εντοάρντο Ρέγια βρέθηκε στους εννέα βαθμούς και στην 4η θέση του ομίλου, απέχοντας έξι από την πρώτη δυάδα, ενώ την επόμενη αγωνιστική θα συνεχίσει την εκτός έδρας πορεία της στην έδρα της Μολδαβίας.

Απουσίες/Επιστροφές

Μόλις δύο απουσίες και μάλιστα σημαντικές προέκυψαν για τα δύο ερχόμενα παιχνίδια των προκριματικών του Euro 2020 για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι λόγω τραυματισμών δεν μπόρεσαν να υπολογίσουν αρχικά στον Ελσέιντ Χιούσαϊ (Α) αλλά και στον Άντι Λίλα (Μ).

Ενδεκάδα

(4-4-2): Στρακόσια – Ισμαΐλι, Ντερμάκου, Βεσέλι, Τζιμσίτι – Γκιασούλα, Μπάρε, Μεμούσαϊ, Λενιάνι – Μάναϊ, Τσικαλέσι.

Bet Info - Αλβανία

Για το μέχρι τώρα 2019, το σύνολο του Εντοάρντο Ρέγια έχει αγωνιστεί εκτός έδρας τρεις μόλις φορές, στις οποίες έχει πετύχει μόλις μία νίκη και δύο ήττες.