Τουλούζ

Κατάσταση ομάδας

Η νίκη της με 3-0 ήταν ότι ακριβώς άξιζε στο παιχνίδι της Κυριακής, καθώς η ανωτερότητά της ήταν εμφανής! Πλέον οι βιολετί έχουν αρχίσει ήδη να καταστρώνουν τα σχέδιά τους για τη νέα χρονιά, με το ερωτηματικό της παραμονής του Ντεμπέβ στον πάγκο τους να παραμένει.

Απουσίες/Επιστροφές

Εκτός αποστολής έμεινε ο Κούζακ ο οποίος μπορεί να ήταν σε αυτή στο πρώτο ματς, ωστόσο δε κρίθηκε απαραίτητο να χρησιμοποιηθεί. Παράλληλα εκτός έμεινε και ο Ντελόρ.

Bet Info - Τουλούζ

Οι 5 τελευταίες αναμετρήσεις της έχουν λήξει στο Over 2.5.

Αζαξιό

Κατάσταση ομάδας

Οι απουσίες που αποκόμισε από το ματς κόντρα στη Χάβρη αλλά και το γεγονός πως το ματς διεξήχθει σε ουδέτερη έδρα, είχαν ως αποτέλεσμα να παρουσιάσει ένα πολύ κακό πρόσωπο κόντρα στην Τουλούζ. Πάντως πέραν του 3-0 δεν άξιζε κάτι παραπάνω, αφού άπαντες γνωρίζαν πως και'δω που έφτασαν ήταν μία μεγάλη υπέρβαση για την ομάδα. Εξωαγωνιστικά πάντως υπάρχει ακόμη μία μικρή ελπίδα να βρεθεί στο Σαμπιονά, καθώς η ομοσπονδία έχει υπό σκληρή επιτήρηση την Λιλ και ίσως υπάρξει υποβιβασμό στης λόγω χρεών στην Ligue 2! Μάλιστα ο πρόεδρος των Κορσικανών σε συνέντευξη που έδωσε μετά το ματς με τους βιολετί, ανάφερε πως η ομάδα έχει σχεδιάσει 2 προϋπολογισμούς ώστε να είναι έτοιμη για παν ενδεχόμενο...

Απουσίες/Επιστροφές

Πέρα των γνωστών απουσιών που υπήρχαν και στο πρώτο ματς, σήμερα θα λείψει και ο βασικός κίπερ της Λέκα.

Bet Info - Αζαξιό

Τα 5 από τα 6 τελευταία της ματς έχουν λήξει στα 2-3 γκολ.