Στρασβούργο

Κατάσταση ομάδας

Πρόσθεσε μία ακόμη θετική εμφάνιση στο ενεργητικό της την προηγούμενη αγωνιστική, όπου έφυγε με το διπλό από την έδρα τη Λανς, επικρατώντας δίκαια με 1-0. Αυτό ήταν το 2ο διαδοχικό τρίποντο για την ομάδα του Λορί, η οποία αύξησε στους 5 την διαφορά της από την επικίνδυνη ζώνη.

Απουσίες/Επιστροφές

Σταθερά εκτός ο Καμαρά (Τ), ενώ δεν είναι στην αποστολή ο Σιμακάν (Α), ο οποίος ετοιμάζει τις βαλίτσες του για την Λειψία. Επιστροφή του Κονέ (Α).

Bet Info - Στρασβούργο

Η εστία της έχει παραβιαστεί στα 7 από τα 9 εντός της.

Σέντ Ετιέν

Κατάσταση ομάδας

Κακό πρόσωπο που παρουσίασε κόντρα στη Ρεμς την προηγούμενη αγωνιστική, όπου γνώρισε δίκαια την εκτός έδρας ήττα με 3-1. Η ήττα αυτή έβαλε τέλος στο θετικό σερί 7 αγωνιστικών που έτρεχε η ομάδα του Πιελ, με την διαφορά της από την επικίνδυνη ζώνη να είναι στο +4. Συναγερμός έχει σημάνει στις τάξεις της ομάδας τις τελευταίες ημέρες, καθώς βρέθηκαν θετικοί στον covid-19 αρκετοί παίχτες της αλλά και μέλη του τεχνικού επιτελείου, ενώ οριστική απόφαση για το εάν τελικά θα διεξαχθεί ο αγώνας θα βγει σήμερα το πρωί (Κυριακή).

Απουσίες/Επιστροφές

Εκτός σίγουρα οι τραυματίες Ρέτσος (Α), Καζρί (Ε) και Μασόν (Α), ενώ οι καραντινάτοι παίχτες της φέρεται να είναι οι Αμπί (Ε), Μπουανγκά (Ε), Γιοσούφ (Μ), Αμουμά (Ε), Ντεμπισί (Α) και Κολοτζιετζάκ (Α).

Bet Info - Σέντ Ετιέν

Στο GG τα 5 τελευταία της.