Στρασβούργο

Κατάσταση ομάδας

Μόλις για 18' λεπτά άντεξε κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν την τελευταία αγωνιστική του 2020, αφού πήγε στραβά στη διακοπή των γιορτών, γνωρίζοντας την εκτός έδρας συντριβή με 4-0. Αυτή ήταν η 2η διαδοχική ήττα για την ομάδα του Λορί, η οποία πάντως παραμένει σε απόσταση +2 βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη. Σήμερα (Τρίτη) προχώρησε σε μία σημαντική ανακοίνωση, αφού η Αγγλική εταιρεία Populous αναλαμβάνει την ανακαίνιση του γηπέδου της ομάδας, αλλά και την επέκτασή του σε 32000 θέσης, με το έργα να ξεκινάνε τον Ιούνιο του 2022 και να τελειώνουν τον Ιούνιο του 2025 με κόστος 100 εκατομμύρια.

Απουσίες/Επιστροφές

Σταθερά στα πιτς οι Κονέ (Α), Καμαρά (Τ) με τον Γουαρίς (Ε) αντίθετα να επιστρέφει.

Bet Info - Στρασβούργο

Η εστία της έχει παραβιαστεί στα 7 από τα 8 εντός της, ενώ μετράει μόλις 1 τρίποντο στο "σπίτι" της!

Νιμ

Κατάσταση ομάδας

Η εικόνα της στο ντέρμπι σωτηρίας κόντρα στη Ντιζόν δεν ήταν κακή, όμως πλήρωσε το γεγονός πως κλήθηκε να αγωνιστεί με 10 από το 76' (1-1 το σκορ μέχρι τότε), γνωρίζοντας την εντός έδρας ήττα με 3-1. Η ήττα αυτή αύξησε στα 6 ματς το αρνητικό σερί για την ομάδα του Αρπινόν, η οποία φιγουράρει στην ουρά της βαθμολογίας, με τη διαφορά της από την σωτηρία να είναι στο -2.

Απουσίες/Επιστροφές

Επιστροφή των Ντο (Μ), Μέλινγκ (Α), Κούμπας (Μ), Μπενραχού (Μ) με τους Λαντρέ (Α), Μαρτίνεζ (Α) να παραμένουν εκτός, ενώ φρέσκια απώλεια είναι ο τιμωρημένος Μιγκέλ (Α).

Bet Info - Νιμ

Διαθέτει την χειρότερη άμυνα του Σαμπιονά, έχοντας δεχθεί 34 τέρματα.