Στρασβούργο

Κατάσταση ομάδας

Πραγματοποίησε την καλύτερη και πιο παραγωγική της εμφάνιση την προηγούμενη αγωνιστική, όπου σκόρπισε με 4-0 εκτός έδρας τη Ναντ. Το τρίποντο αυτό έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί 4 αγωνιστικών που μετρούσε η ομάδα του Λορί, η οποία αναρριχήθηκε εκτός της επικίνδυνης ζώνης, με τη διαφορά της από αυτή να είναι στο +2.

Απουσίες/Επιστροφές

Επιστροφή του Αολού (Μ), εκτός αντίθετα παραμένουν οι Μπελγκάρντ (Μ) και ο τιμωρημένος Μίτροβιτς (Α), ενώ φρέσκες απώλειες είναι ο Κονέ (Α) και βασικός της κίπερ Καμαρά.

Bet Info - Στρασβούργο

Έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της μόλις σε 1 από τα 6 εντός έδρας της.

Μετζ

Κατάσταση ομάδας

Μόλις στο 7' έχασε πέναλτι κόντρα στη Λυών, και αυτό αποδείχθηκε κομβικό, αφού την επηρέασε και γνώρισε τελικά την εντός έδρας ήττα με 3-1. Αυτή ήταν η 2η σερί ήττα για την ομάδα του Αντονετί, η οποία συμπλήρωσε 4 αγωνιστικές δίχως νίκη, ενώ είδε τη διαφορά της από την επικίνδυνη ζώνη να μειώνεται στους 6.

Απουσίες/Επιστροφές

Σταθερά εκτός οι Παζό (Μ), Ουντόλ (Α), Νιανέ (Ε), Γκεγέ (Ε) με φρέσκια απώλεια να είναι ο τιμωρημένος Μπογέ (Α), ενώ αν και βρίσκεται στην αποστολή ο κίπερ Ουκίντζα, αντιμετώπιζε όλη την βδομάδα πρόβλημα τραυματισμού.

Bet Info - Μετζ

Στο Under 2.5 και οι 6 εξόδους της.