Στουτγκάρδη

Κατάσταση ομάδας

Αλλού κι αλλού δεν έπαιξε ποδόσφαιρο της προκοπής, στο Γκλάντμπαχ απέναντι στην απόλυτη Μπορούσια δεν είχε τύχη και όπως ήταν αναμενόμενο ηττήθηκε με το βαρύ 3-0. Ελάχιστα πράγματα δημιουργικά οι Σουηβοί για ακόμα ένα παιχνίδι, όσο ο Μάριο Γκόμες είναι ''εξαφανισμένος'' η κατάσταση είναι άκρως ανησυχητική για τη Στουτγάρδη που βρίσκεται στη 16η θέση του βαθμολογικού πίνακα και δείχνει να αδυνατεί να ξεφύγει από τις θέσεις του υποβιβασμού. Ισχυρό πλήγμα ο τραυματισμός του πολύτιμου αμυντικού Παβάρ που είναι από τους πιο αξιόλογους παίκτες του ρόστερ, 2-1-3 με 4/6 over το ρεκόρ εντός έδρας.

Απουσίες/Επιστροφές

Παβάρ (Α), Τόμι (Μ) είναι εκτός, αμφίβολοι οι Αόγκο (Μ), Ασκασίμπαρ (Μ), Μπεκ (Α), άπαντες βασικοί.

Bet Info - Στουτγκάρδη

Η Στουτγάρδη διαθέτει τη χειρότερη επίθεση της Μπουντεσλίγκα με μόλις 9 τέρματα ενεργητικό, μάλιστα μόνο τα 3 σημειώθηκαν στο γήπεδό της.

Χέρτα

Κατάσταση ομάδας

Συνεπής αμυντικά, ουσιαστική επιθετικά έφτασε με σχετική άνεση στην επικράτηση (1-0) επί της δυνατής Άιντραχτ αποδεικνύοντας ξανά την δύναμη που αντλεί από το Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου. Δεύτερο σερί τρίποντο για τους πρωτευουσιάνους που ανέβηκαν ξανά στην πρώτη εξάδα κι εκεί θέλουν να παραμείνουν διεκδικώντας ένα εισιτήριο για την Ευρώπη της επόμενης περιόδου. Το σημαντικό για την ομάδα του Παλ Νταρντάι είναι πως έχει σουλουπώσει σε σημαντικό βαθμό την ανασταλτική της λειτουργία, αξιοπρεπής μπορεί να χαρακτηριστεί η παρουσία της μέχρι σήμερα μακριά από το Βερολίνο (2-3-2 με 4/7 over).

Απουσίες/Επιστροφές

Γκρούιτς (Μ), Σταρκ (Α), Ρέκικ (Α), Ντιλσορούν (Α) δεν είναι διαθέσιμοι.

Bet Info - Χέρτα

Η Χέρτα σκόραρε στις 8 από τις 9 φετινές της εξόδους.