Στουτγκάρδη

Κατάσταση ομάδας

Μπήκε δυνατά φιλοξενώντας το Αννόβερο παίρνοντας με το σπαθί της το προβάδισμα στο 53' με τον Τόμι, ωστόσο στο τελευταίο τέταρτο οπισθοχώρησε υπερβολικά δίνοντας χώρο στους αντιπάλους και το πλήρωσε με γκολ στο 91' για το τελικό 1-1. Πρακτικά αδιάφοροι οι Σουηβοί πλέον αφού δεν πρόκειται να κυνηγήσουν την Ευρώπη αλλά και ούτε να κινδυνεύσουν με υποβιβασμό. Πολύ καλή η εντός έδρας παρουσία τους τη φετινή σαιζόν (8-4-3 με 12/15 under), χάρη σε αυτήν ''καθάρισαν'' τόσο γρήγορα την υπόθεση της σωτηρίας.

Απουσίες/Επιστροφές

Χτύπησε και θα λείψει ο δεξιός μπακ Μπεκ.

Bet Info - Στουτγκάρδη

Μόλις 1,5 τέρμα σημειώνεται κατά μέσο όρο στις εντός έδρας αναμετρήσεις της Στουτγάρδης, αυτή είναι η μακράν μικρότερη σχετική επίδοση στην κατηγορία.

Βέρντερ Βρέμης

Κατάσταση ομάδας

Αν μία ομάδα άξιζε τη νίκη στην συνάντηση Βέρντερ-Λειψία, τότε ήταν αναμφίβολα αυτή αφού ήταν συνολικά καλύτερη ανοίγοντας το σκορ με το ''ριμπάουντ'' του Μοισάντερ στο 28' αλλά δε γλίτωσε στις αρχές της επανάληψης την ισοφάριση για το τελικό 1-1. Στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη αλλά και στο -7 από την Ευρώπη οι πράσινοι που κατά 95% δεν πρόκειται να μπλέξουν ούτε με το ένα σενάριο ούτε με το άλλο. Δεδομένη η απώλεια σημαντικού μέρους της δυναμικής τους όταν αγωνίζονται μακριά από τη Βρέμη (3-5-7 με 8/15 under).

Απουσίες/Επιστροφές

Tιμωρημένος ο Ντιλέινι (Μ), γνωστά τα υπόλοιπα προβλήματα.