Σουηδία

Κατάσταση ομάδας

Σε ένα μεγάλο τεστ εξελίχθηκε το Nations League για την Σουηδία, αφού σε όμιλο με Γαλλία, Πορτογαλία και Κροατία δοκίμασε για τα καλά τις δυνάμεις της και τερμάτισε τέταρτη, με απολογισμό 1-0-5. Πάντως θα δώσει το παρών στην τελική φάση του Euro σε λίγους μήνες από τώρα, ενώ σειρά παίρνουν από σήμερα τα προκριματικά του Μουντιάλ, εκεί που βρίσκεται σε όμιλο με την εθνική μας ομάδα, συν την Γεωργία, την Ισπανία και το Κόσοβο. Σημαντικό γεγονός από μόνο του φυσικά, η επιστροφή του Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς μετά από χρόνια στην ομάδα.

Απουσίες/Επιστροφές

Κομπλέ ουσιαστικά η αποστολή, με μπροστάρη τον Ιμπραϊμοβιτς που επιστρέφει, ενώ δεν κλήθηκε ο φορ Γκουιντέτι της Αλαβές.

Ενδεκάδα

Πιθανή ενδεκάδα Σουηδία (4-2-3-1): Όλσεν - Λούστιγκ, Χελάντερ, Λίντελεφ, Αουγκουστίνσον - Έκνταλ, Σβάνμπεργκ - Κουλουσέφσκι, Κλάεσον, Φόρσμπεργκ - Ιμπραϊμοβιτς

Bet Info - Σουηδία

Από 5/6 Over 2.5 προέρχεται η Σουηδία σε όλες τις διοργανώσεις.

Γεωργία

Κατάσταση ομάδας

Αν και ανταγωνιστική σε πολλά από τα παιχνίδια της η Γεωργία, εντούτοις της λείπει μια καλή επιτυχία, όπως το προηγούμενο Nations League, όπου τερμάτισε τρίτη σε όμιλο με Αρμενία, Σκόπια και Εσθονία. Σίγουρα όμως το νέο της ξεκίνημα εξιτάρει αρκετούς, αφού οι άνθρωποι της ομοσπονδία προσέλαβαν στην τεχνική ηγεσία τον Γάλλο Γουίλι Σανιόλ, με στόχο μια καλή πορεία και ίσως την έκπληξη σε όμιλο με Ισπανία, Ελλάδα, Σουηδία και Κόσοβο, που έχει σαφώς τις δυσκολίες του.

Απουσίες/Επιστροφές

Εκτός αποστολής μεταξύ άλλων ο αμυντικός Κβιρκβέλια της Ροτόρ και οι μέσοι Καζαϊσβίλι, Νταουσβίλι από Ουλσάν και Ανόρθωση αντίστοιχα.

Ενδεκάδα

Πιθανή ενδεκάδα Γεωργίας (4-2-3-1): Λόρια - Κακαμπάτζε, Κοτσολάβα, Κασία, Ντβάλι - Κανκάβα, Λομπζανίτζε - Οκριαζβίλι, Σενγκέλια, Κιτεϊσβίλι - Κβιλιτάλια

Bet Info - Γεωργία

Χωρίς νίκη τις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις η Γεωργία.