Σουηδία

Κατάσταση ομάδας

Σε έναν αρκετά ανταγωνιστικό όμιλο όπου συμμετείχε η Γαλλία, η Ολλανδία, η Βουλγαρία, το Λουξεμβούργο και η Λευκορωσία οι Σουηδοί κατάφεραν να πάρουν την 2η θέση, καθώς υπερτέρησαν στην ισοβαθμία έναντι των Ολλανδών! Μεγάλο όπλο της Σουηδίας αποδείχθηκε η έδρα της όπου δεν γνώρισε σε κανένα ματς την ήττα (4 νίκες και 1 ισοπαλία), ενώ στα δύο κομβικά ματς που έδωσε κόντρα στους οράνιε και τους Γάλλους, στο πρώτο απέσπασε την ισοπαλία με 1-1 και στο δεύτερο πήρε μεγάλη νίκη επικρατώντας με 2-1!

Όσων αφορά τα υπόλοιπα παιχνίδια της, αρνητική θεωρείται η εκτός έδρας πορεία της αφού κόντρα σε Γαλλία και Ολλανδία γνώρισε εύκολες ήττες! Μάλιστα μία ακόμη ήττα που ευτυχώς γι'αυτή δεν της κόστισε τελικά ήταν κόντρα στη Βουλγαρία με 3-2.

Απουσίες/Επιστροφές

Εκτός ο τιμωρημένος Λούστικ ενώ ερωτηματικό αποτελεί η χρησιμοποίηση του Ντουρμάζ.

Bet Info - Σουηδία

Τελείωσε τα προκριματικά των ομίλων διαθέτοντας την πιο παραγωγική επίθεση του ομίλου της σκοράροντας συνολικά 26 τέρματα!

Ιταλία

Κατάσταση ομάδας

Τα προγνωστικά που την ήθελαν να είναι από τα φαβορί του ομίλου επιβεβαίωσε εν μέρη η Ιταλία. Κατάφερε να τερματίσει στην 2η θέση και σε απόσταση 10 βαθμών από την 3η εξασφαλίζοντας την συμμετοχή της στα πλέι οφφ. Σε κανένα όμως από τα 2 ματς που έδωσε κόντρα στο άλλο φαβορί του ομίλου Ισπανία δεν κατάφερε να φανεί ανταγωνιστική, αφού στο 1ο παιχνίδι τους με πολύ κόπο απέσπασε εντός έδρας ισοπαλία με 1-1 ενώ στο 2ο παραδόθηκε στην ανωτερότητα των Ισπανών γνωρίζοντας την εκτός έδρας ήττα με 3-0.

Όσων αφορά τις υπόλοιπες ομάδες που κοντραρίστηκε όπου ήταν η Αλβανία, το Ισραήλ, η ΠΓΔΜ και και το αδύναμο Λιχτενστάιν, ο απολογισμός των Ιταλών ήταν 7 νίκες και 1 ισοπαλία αφού μόνο οι Σκοπιανοί κατάφεραν να τους φρενάρουν αποσπώντας την ισοπαλία με 1-1.

Απουσίες/Επιστροφές

Χωρίς σοβαρά προβλήματα η ομάδα του Βεντούρα.

Bet Info - Ιταλία

Τελείωσε την περιπέτεια των ομίλων διαθέτοντας την 2η καλύτερη επίθεση αλλά και την 2η άμυνα, σκοράροντας 21 τέρματα ενώ δέχθηκε 8.