Σοσό

Κατάσταση ομάδας

Την χειρότερη έως τώρα εμφάνισή της στο πρωτάθλημα πραγματοποίησε την τελευταία αγωνιστική πριν τη διακοπή, όπου γνώρισε δίκαια την εκτός έδρας ήττα με 2-0 από τη Λε Μαν. Με την ήττα αυτή η ομάδα του Νταφ επέστρεψε άρον άρον στα αρνητικά αποτελέσματα, ενώ εκτός έδρας δείχνει έως τώρα προβληματική εικόνα, καθώς έχει δει και στις 3 εξόδους την εστία της να παραβιάζεται. Σε γενικές γραμμές πάντως το ξεκίνημά της θεωρείτε θετικό, αφού βρίσκεται στα μεσαία στρώματα της βαθμολογίας με τον στόχο της να είναι η παραμονή.

Απουσίες/Επιστροφές

Εκτός οι τιμωρημένοι Πεντάν και Τιουνέ.

Bet Info - Σοσό

Στο Under 2.5 τα 5 από τα 6 ματς που έχει δώσει στο πρωτάθλημα.

Βαλενσιέν

Κατάσταση ομάδας

Μπορεί να μη θάμπωσε σε ακόμη ένα ματς με την εικόνα της, όμως την τελευταία αγωνιστική πριν τη διακοπή έκανε το μπαμ επικρατώντας με 1-0 εντός έδρας της Κλερμόν. Αυτό ήταν το 3ο διαδοχικό τρίποντο για την ομάδα του Γκεγκάν, η ο οποία κλέβει τις εντυπώσεις έχοντας σκοράρει στα 5 από τα 6 παιχνίδια της, ενώ έχει διατηρήσει απαραβίαστη την εστία της στα 3 τελευταία!

Απουσίες/Επιστροφές

Εκτός οι τιμωρημένοι Ντ' Αλμεϊντά και Ντιμ, ενώ στα πιτς συνεχίζουν οι Νταμπό, Αλοέ. Επιστροφή του Μπογκ. Παραχωρήθηκε δανεικός ο κίπερ Περκίς στην Τοπ Οςς.

Bet Info - Βαλενσιέν

Έχει βρει δίχτυα στα 6 από τα 7 επίσημα παιχνίδια της.