Σοσό

Κατάσταση ομάδας

Προσπάθησε να κοντράρει όσο μπορεί τη Λυών την προηγούμενη Παρασκευή στο κύπελλο, όμως τελικά δεν απέφυγε την εκτός έδρας συντριβή με 5-2. Στο πρωτάθλημα την προηγούμενη αγωνιστική, δεν δυσκολεύθηκε να επικρατήσει με 3-1 εκτός έδρας της Νιορ. Χάρη στο τρίποντο αυτό η ομάδα του Νταφ έφτασε τις 6 αγωνιστικές αήττητη, ενώ παραμένει στο -5 από την 5άδα.

Απουσίες/Επιστροφές

Εκτός οι Αμπρί (Ε), Ντιαέ (Μ) και Λασμ (E).

Bet Info - Σοσό

Στο combo NG&Under 2.5 τα 6 τελευταία εντός έδρας της.

Σατορού

Κατάσταση ομάδας

Προσπάθησε να βγάλει αντίδραση στο ντέρμπι σωτηρίας κόντρα στην Πο την προηγούμενη αγωνιστική, όμως αυτό από μόνο του δεν ήταν αρκετό, και γνώρισε τελικά την εκτός έδρας ήττα με 1-0. Αυτή ήταν η 4η συνεχόμενη ήττα για της, η οποία αύξησε στα 5 ματς το αρνητικό της σερί, με την διαφορά της από τα πλέι άουτ να είναι πλέον στο -8. Εξελίξεις υπήρχαν μεσοβδόμαδα στις τάξεις της, με τον σύλλογο να αλλάζει σελίδα, καθώς ο Σαουδαραβικός όμιλος United World απέκτησε τις μετοχές της ομάδας. Πρώτη εξέλιξη ήταν η αλλαγή στον πάγκο της, με τον Μάρκο Σιμόνε να αναλαμβάνει την δημιουργία μίας ανταγωνιστικής ομάδας, περισσότερο για την άμεση επάνοδο του συλλόγου στη Ligue 2, καθώς μόνο με θαύμα η Σατορού θα παραμείνει στην κατηγορία με τα σημερινά δεδομένα...

Απουσίες/Επιστροφές

Εκτός σταθερά οι Κορντοβάλ (Α), Αλχαντούρ (Α), Μπούλκα (Τ), Κενί (Ε) ενώ αντίθετα επιστρέφουν οι Ρεϊνό (Μ), Νουρί (Μ), Τορμέν (Ε) και Μουλουμπά (Α).

Bet Info - Σατορού

Διαθέτει την 2η χειρότερη άμυνα της κατηγορίας, έχοντας δεχθεί 44 τέρματα.