Σκωτία

Κατάσταση ομάδας

Ήττα που «πόνεσε» ήταν αυτή που υπέστη εντός έδρας από τη Ρωσία και ουσιαστικά μπήκε ταφόπλακα στα όνειρα για παρουσία της στη προνομιούχο πρώτη δυάδα του βαθμολογικού πίνακα. Μπήκε με όρεξη, βρέθηκε μπροστά στο σκορ αλλά στη συνέχεια επέλεξε να αμυνθεί και όχι να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό πίεσης κάτι που αποδείχθηκε μοιραίο. Σήμερα κοντράρεται με τον ισχυρότερο αντίπαλο και φυσιολογικά πάλι θα δώσει τα «κλειδιά» του ρυθμού στο Βέλγιο, ψάχνοντας να χτυπήσει στη κόντρα.

Απουσίες/Επιστροφές

Κανένας αγωνιστικός πονοκέφαλος.

Βέλγιο

Κατάσταση ομάδας

Δεν αποτελεί νέο πως κέρδισε τον Σαν Μαρίνο, καθώς αποτελούσε εξαρχής το μεγάλο φαβορί της αναμέτρησης. Τρομερή παρουσία επιθετικά, εξαιρετική αμυντική λειτουργία (15-1) και όλα πάνε πρίμα με το Βέλγιο να προετοιμάζεται ήδη για ακόμα μία παρουσία στα τελικά του Euro. Μεγάλη υπόθεση πως παρουσιάστηκε σοβαρή σε όλα της τα παιχνίδια μέχρι σήμερα μη δίνοντας το δικαίωμα σε κάποιον να αμφισβητήσει την ανωτερότητα της. Γεμάτο ρόστερ, ικανό να κερδίσει σε κάθε έδρα και παρά τις απουσίες έχει πολλές λύσεις.

Απουσίες/Επιστροφές

Δεν είναι λίγα τα αγωνιστικά προβλήματα μιας και οι Αζάρ, Κομπανί, Βίτσελ θα απουσιάσουν από ακόμα μία σημαντική αναμέτρηση.