Σερβία

Κατάσταση ομάδας

Κάπως άδικο μπορεί να χαρακτηριστεί το αποτέλεσμα της Σερβίας στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Ρωσία, καθώς γνώρισε την ήττα με 3-1 στην πρώτη αγωνιστική του Nations League. Είχε την απόλυτη κατοχή, έχασε περισσότερες ευκαιρίες, αλλά πέρα από το γκολ του Μίτροβιτς δεν κατάφερε να πετύχει κάτι περισσότερο. Ξεκίνησε έτσι με το αριστερό τις υποχρεώσεις της, κάτι που ωθεί τον Λιούμπισα Τουμπάκοβιτς να προβεί σε ορισμένες αλλαγές στην ενδεκάδα, με στόχο πάντα να πάρει τους πρώτους 3 βαθμούς. Υποψηφιότητα θέτουν οι Κολάροφ, Λιάιτς και Γιόβιτς, με τους δύο πρώτους να ξεκινούν πιθανόν ως βασικοί. Την επόμενη αγωνιστική θα αγωνιστεί εκτός έδρας κόντρα στη Νορβηγία.

Απουσίες/Επιστροφές

Στις πιο σημαντικές απουσίες υπάρχουν τα ονόματα των Μάτιτς (Μάντσεστερ Γ.) και Μιλιβόγεβιτς (Κρίσταλ Πάλας). Ο πρώτος αποσύρθηκε από την εθνική ομάδα λίγο πριν ταξιδέψει με την αποστολή, ενώ ο δεύτερος έμεινε εκτός για αγωνιστικούς λόγους.

Ενδεκάδα

(4-2-3-1): Ντιμίτροβιτς - Μιλένκοβιτς, Μακσίμοβιτς, Μλαντένοβιτς, Κολάροφ - Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Μακσίμοβιτς - Λιάιτς, Τάντιτς, Κόστιτς - Μίτροβιτς

Bet Info - Σερβία

Προέρχεται από 4 σερί G/G & Over 2,5, εκ των οποίων τα 3 ήταν και Over 3,5.

Τουρκία

Κατάσταση ομάδας

Αρκετά κακή ήταν η εμφάνιση της Τουρκίας στο εντός έδρας παιχνίδι με την Ουγγαρία, καθώς η φλύαρη υπεροχή της δεν επέφερε ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας. Γνώρισε την ήττα με 0-1 με ένα γκολ που δέχτηκε προς το φινάλε της αναμέτρησης και ξεκίνησε και αυτή με το αριστερό στον όμιλο. Ο Σενιόλ Γκιουνές είναι πλέον αναγκασμένος να ανακατέψει την τράπουλα και να κυνηγήσει την έκπληξη σήμερα, ωστόσο θα κοιτάξει να παραμείνει προσεχτικός στην αμυντική λειτουργία. Βασικοί αναμένεται να ξεκινήσουν αυτή την φορά οι Γιαζιτσί και Καχβετσί στην άμυνα και στο κέντρο αντίστοιχα, προσπαθώντας να αλλάξουν την εικόνα της γειτονικής χώρας. Την επόμενη αγωνιστική θα παίξει εκτός έδρας κόντρα στη Ρωσία.

Απουσίες/Επιστροφές

Εκτός είναι ο σημαντικός επιθετικός Τοσούν (Κρίσταλ Πάλας), ενώ στις σημαντικές απουσίες είναι αυτές του αμυντικού Τσετίν (αμυντικός) και αυτού του μέσου Μάλι (Βόλφσμπουργκ).

Ενδεκάδα

(4-2-3-1): Τσακίρ - Μιλντίρ, Ντεμιράλ, Σογιουντσού, Μεράς - Αιχάν, Καχβετσί - Γιαζιτσί, Τσαλχάνογλου, Κιλίντς - Γιλμάζ

Bet Info - Τουρκία

Έρχεται από 5 σερί Under 2,5 και 6/7 No Goal.