Σερβία

Κατάσταση ομάδας

Η νέα εποχή της Εθνικής Σερβίας (χωρίς Ιβάνοβιτς, Στοίκοβιτς, Τόσιτς αλλά και του υπό καραντίνα Μιλιβόγεβιτς) μπήκε επιτυχώς καθώς οι Βαλκάνιοι πέρασαν νικηφόρα από τη Λιθουανία με σκορ 0-1 και θύτη τον Τάντιτς από το σημείο του πέναλτυ. Μάλιστα, η ομάδα του Κρστιτς αδικείται από τον τελικό δείκτη καθώς έχασε ένα πέναλτυ (πάλι με τον Τάντιτς) και είχε δύο δοκάρια απέναντι σε έναν αντίπαλο πάντως σαφέστατα κατώτερου επιπέδου. Το αποψινό παιχνίδι στο Βελιγράδι είναι ασφαλώς πολύ πιο απαιτητικό, παρά ταύτα δεν αναμένονται ιδιαίτερες αλλαγές στην κατάρτιση της αρχικής ενδεκάδας, με τους Σέρβους να επιζητούν την πρώτη θέση του Ομίλου τους.

Ενδεκάδα

Σερβία (4-2-3-1) : Ντμίτροβιτς - Ρουκάνινα, Μιλένκοβιτς, Βελίκοβιτς, Κολάροβ - Μαξίμοβιτς, Μάτιτς - Μιλίνκοβιτς- Σάβιτς, Τάντιτς, Κόστιτς - Μίτροβιτς

Ρουμανία

Κατάσταση ομάδας

Η ξεκάθαρη αγωνιστική υπεροχή σχεδόν σε ολόκληρο το παιχνίδι με το Μαυροβούνιο στο Πλοιέστι, ωστόσο οι επιθετικοί της Βουλγαρίας υστέρησαν στην τελική προσπάθεια μένοντας στη λευκή ισοπαλία (0-0). Το γεγονός ότι ο αγώνας έλαβε χώρα κεκλεισμένων των θυρών έπαιξε το ρόλο του καθώς οι φίλαθλοι των κίτρινων θα έδιναν σε κάθε περίπτωση έξτρα δύναμη στους ποδοσφαιριστές του Κόντρα. Ο τελευταίος στον ένα χρόνο που κατέχει τη θέση του ομοσπονδιακού προπονητή πάντως έχει δείξει καλά δείγματα γραφής έχοντας να διαχειριστεί ένα ρόστερ που έχει ανανεωθεί σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Προφανής η σημασία του αποψινού παιχνιδιού με βάση το αποτέλεσμα του πρώτου ματς.

Απουσίες/Επιστροφές

Ντέακ (Μ), Αντόνε (Ε) θα απουσιάσουν και απόψε, αμφίβολος ο σημαντικός σέντερ μπακ Κίρικες (Α) που χτύπησε την Παρασκευή.

Ενδεκάδα

Ρουμανία (4-2-3-1) : Ταταρουσάνου - Μπάνκου, Σαπονάρου, Μπαλάσα, Μπένζαρ - Στάνκου, Πιντιλί - Μιτριτά, Μαξίμ, Τσίπκιου - Κεσερού