Σέντ Ετιέν

Κατάσταση ομάδας

Δύο πρόσωπα εμφάνισε κόντρα στη Ναντ την προηγούμενη αγωνιστική, αφού στο 1ο ημίχρονο ήταν εξαιρετική και βρέθηκε δίκαια μπροστά στο σκορ, όμως στο 2ο η εικόνα της ήταν κάκιστη και απέφυγε τα χειρότερα αποσπώντας τελικά την εκτός έδρας ισοπαλία με 2-2. Αυτή ήταν η πρώτη απώλεια βαθμών για την ομάδα του Πιέλ η οποία παραμένει ως τώρα αήττητη, ενώ θα πρέπει να σταθώ στο εντυπωσιακό ποσοστό που έχει επιθετικά, έχοντας σκοράρει από 2 τέρματα και στα 4 ματς που έχει δώσει.

Απουσίες/Επιστροφές

Σταθερά στα πιτς οι Αμπί, Γκάμπριελ και Ντεμπουσί.

Bet Info - Σέντ Ετιέν

Έχει σκοράρει το λιγότερο 2 τέρματα και στα 4 επίσημα ματς που έχει δώσει.

Ρεν

Κατάσταση ομάδας

Άκρως θετικό πρόσωπο παρουσίασε την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στη Μονακό, αφού ναι μεν βρέθηκε πίσω στο σκορ, ωστόσο έκανε την ολική ανατροπή επικρατώντας τελικά με 2-1 εντός έδρας. Αυτό ήταν το 3ο διαδοχικό τρίποντο για την ομάδα του Στεφάν, η οποία παραμένει αήττητη σε αυτές τις 4 πρώτες αγωνιστικές, ωστόσο συνεχίζει να προβληματίζει με την αμυντική της εικόνα.

Απουσίες/Επιστροφές

Αποχώρησε με ποσό ρεκόρ για την Τσέλσι (μετά από αυτή του μεγάλου Πίτερ Τσεχ) ο κίπερ Μεντί, στα πιτς παραμένουν οι Νιανγκ, Σιλικί ενώ υπήρξε και θετικό κρούσμα στην ομάδα με το όνομα του παίχτη ωστόσο να μην έχει γίνει γνωστό.

Bet Info - Ρεν

Στο GG και τα 4 επίσημα παιχνίδια της.