Σέντ Ετιέν

Κατάσταση ομάδας

Όλα στραβά κι' ανάποδα της πήγαν σε ακόμη ένα παιχνίδι της, αφού στην τελευταία της αναμέτρηση γνώρισε την εκτός έδρας ήττα με 1-0, σε ένα ματς που από το 14' αγωνιζόταν με 10 και από το 64' με 9! Αυτή ήταν η 2 απανωτή ήττα για την ομάδα του Πιέλ, η οποία συμπλήρωσε 3 αγωνιστικές χωρίς νίκη, ενώ σε αυτά τα 3 ματς έχει βγάλει τεράστιο πρόβλημα αμυντικά.

Απουσίες/Επιστροφές

Εκτός ο πολύτιμος Κολοτζιετζάκ (αμυντικός), αλλά και ο Καζρί (επιθετικός) ο οποίος πέταξε στον κάλαθο των αχρήστων την ευκαιρία που του έδωσε ο Πιέλ. Παράλληλα στα πιτς παραμένουν ο κίπερ Ρουφιέ, αλλά και οι βασικοί Ντεμπισί (αμυντικός) και Αμπί (επιθετικός).

Bet Info - Σέντ Ετιέν

Στα 2-3 γκολ τα 5 από τα 6 επίσημα παιχνίδια της.

Νις

Κατάσταση ομάδας

Μπορεί να πήγε θετικά στη διακοπή επικρατώντας με 2-1 εντός έδρας της Ναντ, ωστόσο δεν άφησε και τις καλύτερες εντυπώσεις, αφού δυσκολεύθηκε σε μεγάλο βαθμό κι'ενώ η αντίπαλός της από το 3' μόλις είχε μείνει με 10! Όπως και να έχει με το τρίποντο αυτό η ομάδα του Βιεϊρά έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί 3 αγωνιστικών που μετρούσε, ωστόσο σε ακόμη ένα παιχνίδι της φέτος προβλημάτισε με την εικόνα της στα μετόπισθεν.

Απουσίες/Επιστροφές

Εκτός ο πολύτιμος Ντόλμπεγκ (επιθετικός).

Bet Info - Νις

Στο Over 2.5 τα 4 από τα 6 επίσημα έως τώρα.