Σέντ Ετιέν

Κατάσταση ομάδας

Κοίταξε στα μάτια την Παρί Σεν Ζερμέν την προηγούμενη αγωνιστική, όμως η άμυνά της σε ακόμη ένα ματς φέτος την πρόδωσε, γνωρίζοντας τελικά την εκτός έδρας ήττα με 3-2. Η ήττα αυτή έβαλε τέλος στο μικρό θετικό σερί 2 αγωνιστικών που έτρεχε η ομάδα του Πιελ, η οποία πάντως διατηρεί απόσταση 8 βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ θέλει 3 βαθμούς για να πιάσει το μαξιλαράκι των 42 βαθμών.

Απουσίες/Επιστροφές

Επιστροφή του Μπουντεμπούζ (Μ), σταθερά εκτός οι Μουλέν (1ος κίπερ), Μπαγιτς (2ο κίπερ) με φρέσκια απώλεια να είναι ο τιμωρημένος Μπουανγκά (Ε).

Bet Info - Σέντ Ετιέν

Στο Over 2.5 τα 5 από τα 7 τελευταία της.

Μπρεστ

Κατάσταση ομάδας

Δεν παρουσίασε και το καλύτερο πρόσωπο κόντρα στη Λανς την προηγούμενη αγωνιστική, ωστόσο απέφυγε τα χειρότερα, μένοντας στο εντός έδρας 1-1. Αυτή ήταν η 2η διαδοχική μοιρασιά για την ομάδα του Νταλ' Ολιό, η οποία συμπλήρωσε 5 αγωνιστικές δίχως νίκη, με την διαφορά της από τους μπελάδες να παραμένει στο +6.

Απουσίες/Επιστροφές

Σταθερά στα πιτς οι Ερέλ (Α), Λασνέ (Μ) με φρέσκες απώλειες να είναι ο τραυματίας Φιλιποτό (Ε) και οι τιμωρημένοι Ζαν (Ε), Μουνιέ (Ε) ενώ αντίθετα επιστρέφουν οι Μπελκεμπλά (Μ), Σαρμπονιέ (Ε) και Φεβρ (Μ).

Bet Info - Μπρεστ

Η εστία της έχει παραβιαστεί στα 13 από τα 16 εκτός της.