Σέντ Ετιέν

Κατάσταση ομάδας

Συνεχίζει ακάθεκτη να προσθέτει τη μία κακή εμφάνιση μετά την άλλη, καθώς την προηγούμενη αγωνιστική γνώρισε εύκολα την εκτός έδρας ήττα με 2-0 από τη Μετς. Αυτή ήταν η 4η διαδοχική σφαλιάρα για την ομάδα του Πιελ, η οποία στα τελευταία της απογοητεύει τόσο επιθετικά έχοντας σκοράρει μόλις 1 τέρμα στις 4 τελευταίες αναμετρήσεις της, ενώ αμυντικά δεν έχει καταφέρει να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της στα τελευταία 5 παιχνίδια της.

Απουσίες/Επιστροφές

Στην αποστολή της επιστρέφουν οι Γκάμπριε Σίλβα (Α), Αμπί (Ε) και Κολοτζιετζάκ (Α), ενώ σταθερά εκτός παραμένουν ο κίπερ Ρουφιέ, ο Ντεμπισί (Α) και ο καραντινάτος Μουκουντί (Α).

Bet Info - Σέντ Ετιέν

Στο NG τα 6 από τα 8 ματς που έχει δώσει.

Μονπελιέ

Κατάσταση ομάδας

Την χειρότερη έως τώρα εμφάνισή της στο πρωτάθλημα πραγματοποίησε την προηγούμενη αγωνιστική, όπου γνώρισε την εντός έδρας συντριβή με 4-0 από τη Ρεμς. Πάντως η ομάδα του Ζακαριάν έχει ένα μικρό ελαφρυντικό, καθώς από το 7' αγωνιζόταν με 10 και από το 42' με 9. Όπως και να έχει πάντως οι μονπελιέρε συμπλήρωσαν 4 αγωνιστικές δίχως νίκη, ενώ συνεχίζουν αμυντικά να απογοητεύουν, αφού δεν έχουν διατηρήσει ακόμη ανέπαφη την εστία τους.

Απουσίες/Επιστροφές

Εκτός λόγω τιμωρίας οι Λε Ταλέκ (Μ), Χίλτον (Α), Σαβανιέ (Μ) και Σουκέ (Α) ενώ θα λείψει και ο βασικός της κίπερ Ομλίν.

Bet Info - Μονπελιέ

Η εστία της έχει παραβιαστεί και στις 8 αναμετρήσεις της ως τώρα.