Σέντ Ετιέν

Κατάσταση ομάδας

Χτυπήθηκε από των covid-19 την προηγούμενη αγωνιστική, όμως συμπλήρωσε αποστολή και κατέβηκε να αγωνιστεί κόντρα στο Στρασβούργο. Παρά τις απουσίες της προσπάθησε όσο μπορούσε να είναι ανταγωνιστική, όμως η άμυνά της την πρόδωσε σε ακόμη ένα παιχνίδι της για φέτος, γνωρίζοντας την εκτός έδρας ήττα με 1-0. Αυτή ήταν η 2η διαδοχική ήττα για την ομάδα του Πιέλ, η οποία μετράει 5 ματς δίχως νίκη, ενώ η διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη μειώθηκε στους 3 βαθμούς.

Απουσίες/Επιστροφές

Σταθερά εκτός οι καραντινάτοι Ντεμπισί (Α), Μουκουντί (Α), Μπάγιτς (Τ), Μονέ Πακέ (Ε) αλλά και οι τραυματίες Ρέτσος (Α), Καζρί (Ε), Μασόν (Α). Επιστροφή αντίθετα των Αμπί (Ε), Μπουανγκά (Ε), Γιοσούφ (Μ), Αμουμά (Ε) και Κολοτζιετζάκ (Α).

Bet Info - Σέντ Ετιέν

Η εστία της έχει παραβιαστεί και στα 6 τελευταία της, ενώ στα 5 από αυτά έχει επιβεβαιωθεί το GG.

Λυόν

Κατάσταση ομάδας

Επιεικώς απαράδεκτη εμφάνιση πραγματοποίησε την προηγούμενη αγωνιστική, γνωρίζοντας την ήττα-σοκ με 1-0 εντός έδρας από τη Μετς. Η ήττα αυτή έβαλε τέλος στο θετικό σερί 15 αγωνιστικών που έτρεχε η ομάδα του Ρούντι Γκαρσία, η οποία υποχώρησε στην 3η θέση, στο -2 από την 2η Λιλ και στο -5 από την πρωτοπόρο Παρί Σεν Ζερμέν.

Απουσίες/Επιστροφές

Εκτός έμειναν οι τραυματίες Αουάρ (Ε) και Κορνέ (Ε), ενώ λόγω τιμωρίας θα λείψει ο Πακετά (Μ).

Bet Info - Λυόν

Στο Over 2.5 τα 5 από τα 6 τελευταία της.