Σέντ Ετιέν

Κατάσταση ομάδας

Εμφάνισε δύο πρόσωπα κόντρα στη Λοριάν την Κυριακή, και το πλήρωσε ακριβά! Στο πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά καλή, και προηγήθηκε μόλις στο 14', ωστόσο στην επανάληψη έβγαλε προβλήματα ανασταλτικά, και έτσι γνώρισε τελικά την εκτός έδρας ήττα με 2-1. Η ήττα αυτή έβαλε τέλος στο θετικό σερί 5 αγωνιστικών που έτρεχε η ομάδα του Πιελ, η οποία είδε παράλληλα την διαφορά της από τις επικίνδυνες θέσεις να μειώνεται στους 5 βαθμούς.

Απουσίες/Επιστροφές

Σταθερά στα πιτς οι σημαντικοί Καζρί (Ε) και Αμουμά (Ε), ενώ φρέσκια απώλεια είναι ο Νεγού (Μ). Επιστροφή στην αποστολή έπειτα από αρκετό καιρό του Ρέτσου (Α).

Bet Info - Σέντ Ετιέν

Στο Under 2.5 τα 5 από τα 6 τελευταία της.

Λάνς

Κατάσταση ομάδας

Μόλις στο 10' βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 κόντρα στην Ανζέ την Κυριακή, όμως δεν τα παράτησε, και τελικά απέφυγε τα χειρότερα, αποσπώντας την ισοπαλία με 2-2. Έπειτα και τη μοιρασιά αυτή η ομάδα του Εζ μετράει 6 αγωνιστικές αήττητη, ενώ αν και βρίσκεται εκτός της 5άδας, το γεγονός αυτό συμβαίνει γιατί μειονεκτεί στην ισοβαθμία έναντι της Μετς.

Απουσίες/Επιστροφές

Σταθερά στα πιτς οι Σιλά (Α) και Γκαναγκό (Ε), ενώ φρέσκες απώλειες είναι ο τιμωρημένος Ντουκουρέ (Μ) και ο τραυματίας Κακουτά (Μ).

Bet Info - Λάνς

Στο GG τα 5 από τα 6 τελευταία της.