Σατορού

Κατάσταση ομάδας

Δε λέει με τίποτα να σηκώσει κεφάλι, αφού την Τρίτη αποκλείστηκε από το Κύπελλο, γνωρίζοντας εύκολα την εντός έδρας ήττα με 2-0 από την Αζαξιό. Στο πρωτάθλημα πραγματοποίησε μία επιεικώς απαράδεκτη εμφάνιση την προηγούμενη αγωνιστική, γνωρίζοντας την εκτός έδρας συντριβή με 4-1 από την Οσέρ. Αυτή ήταν η 4η σερί ήττα για την ομάδα του Κουέ, η οποία συμπλήρωσε 9 αγωνιστικές δίχως νίκη, παραμένοντας στον πάτο της βαθμολογίας και στο -6 πλέον από την απευθείας σωτηρία.

Απουσίες/Επιστροφές

Εκτός παραμένουν οι Κορντοβάλ (Α), Νουρί (Ε), Σισέ (Α), Μπουκαρί, (Ε)Ρεϊνό (Μ) και Μπονέ (Μ), με τον Γκρανζ (Ε) αντίθετα να επιστρέφει.

Bet Info - Σατορού

Διαθέτει την χειρότερη άμυνα της κατηγορίας, έχοντας δεχθεί 32 τέρματα ως τώρα.

Βαλενσιέν

Κατάσταση ομάδας

Δείχνει σημάδια βελτίωσης στα τελευταία της ματς, και το γεγονός αυτό επιβεβαιώθηκε και την Τρίτη, όπου πήρε την πρόκριση στο Κύπελλο επικρατώντας εύκολα με 2-0 εντός έδρας της Σαμπλί. Στα του πρωταθλήματος η ομάδα του Γκεγκάν δεν αγωνίστηκε την προηγούμενη αγωνιστική, καθώς το παιχνίδι της κόντρα στην Παρί αναβλήθηκε λόγω χιονόπτωσης. Έχοντας έναν αγώνα λιγότερο πλέον, οι Αθηναίοι βρίσκονται στο -8 από την 5άδα.

Απουσίες/Επιστροφές

Παραμένουν εκτός οι Σπανό (Α), Ντος Σάντος (Α) με φρέσκες απώλειες να είναι οι Μασόν (Μ), Γκούτζλου  (Ε) και Λανγκέ (Α).

Bet Info - Βαλενσιέν

Στα 2-3 γκολ τα 8 από τα 9 τελευταία της.