Σατορού

Κατάσταση ομάδας

Με τον εαυτό της και μόνο θα πρέπει να τα βάζει για την εκτός έδρας ήττα που υπέστη με 1-0 από την Αμιάν το Σάββατο, καθώς η αντίπαλός της βρήκε δίχτυα σε μία από τις λιγοστές κλασσικές ευκαιρίες που δημιούργησε, την ώρα που η Σατορού σπαταλούσε την μία ευκαιρία μετά την άλλη... Η ήττα αυτή λοιπόν αύξησε στα 11 παιχνίδια το αρνητικό σερί για την ομάδα του Κουέ, η οποία πλέον βρίσκεται στο -7 από την 18η θέση.

Απουσίες/Επιστροφές

Στα πιτς σταθερά οι Κορντοβάλ (Α), Μπουκαρί (Ε), Αλχαντούρ (Α), Ρεϊνό (Μ), Νουρί (Μ) με φρέσκες απώλειες να είναι οι Τορμέν (Ε), Σουνού (Ε) και Μοράντε (Α) ενώ αντίθετα επιστρέφει ο Μπονέ (Μ).

Bet Info - Σατορού

Διαθέτει την χειρότερη άμυνα της κατηγορίας, έχοντας δεχθεί 36 τέρματα ως τώρα.

Σαμπλί

Κατάσταση ομάδας

Σε ένα ματς όπου έβγαλε τις λιγότερες αμυντικές αδυναμίες, αλλά και που εκμεταλλεύθηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησε από το 32', επικράτησε δίκαια με 4-2 εντός έδρας της Καέν το Σάββατο. Χάρη στο τρίποντο αυτό η ομάδα του Λυζί έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί 2 αγωνιστικών που έτρεχε, ενώ βρίσκεται πλέον στο +2 από τις επικίνδυνες θέσεις.

Απουσίες/Επιστροφές

Επιστροφή των Εϊνρί (Μ), Ζακ (Α) με τους Σουστζάρα (Α), Ποπελάρ (Μ), Γκονσάλες (Α) να παραμένουν εκτός, ενώ φρέσκες απώλειες είναι ο τραυματίας Πινοτό (1ο κίπερ) και ο τιμωρημένος Σουμπερβί (Α).

Bet Info - Σαμπλί

Η εστία της έχει παραβιαστεί στις 8 από τις 10 εξόδους της.