Σατορού

Κατάσταση ομάδας

Ακόμη μία αγωνιστική όπου έδειξε πως δεν τα παρατάει, και θα παλέψει τις όποιες μαθηματικές πιθανότητες έχει για την σωτηρία της, καθώς στην επιστροφή της από τη διακοπή απέσπασε την εκτός έδρας ισοπαλία με 2-2 από την Γκρενόμπλ, κι' ενώ αγωνιζόταν από το 28' με 10 παίχτες! Αυτή ήταν η 3η διαδοχική μοιρασιά για την ομάδα του Σιμονέ, η οποία ναι μεν έφτασε στα 8 ματς δίχως νίκη, ωστόσο μείωσε στους 9 την διαφορά της από τα πλέι άουτ.

Απουσίες/Επιστροφές

Εκτός ο τιμωρημένος Σουνού (Ε), αλλά και ο τραυματίας Μουλουμπά (Μ) ενώ σταθερά στα πιτς παραμένουν οι Κορντοβάλ (Α), Αλχαντούρ (Α), Μπούλκα (Τ).

Bet Info - Σατορού

Διαθέτει την 2η χειρότερη άμυνα της κατηγορίας, έχοντας δεχθεί 48 τέρματα.

Ντάνκερκ

Κατάσταση ομάδας

Δεν αγωνίστηκε την προηγούμενη αγωνιστική, καθώς το παιχνίδι της κόντρα στην Αμιάν αναβλήθηκε καθώς η αντίπαλός της έχει χτυπηθεί άσχημα από τον covid-19. Στο τελευταίο της παιχνίδι η ομάδα του Μερκεντάλ είχε παρουσιαστεί κατώτερη των περιστάσεων στο ντέρμπι παραμονής κόντρα στην Πο, όπου γνώρισε την εκτός έδρας ήττα με 3-1. Πλέον έχοντας ένα ματς λιγότερο βρίσκεται στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη και την 18η Γκινγκάμπ.

Απουσίες/Επιστροφές

Εκτός ο τιμωρημένος Κερούς (Μ), ενώ στα πιτς βρίσκονται και οι Μπα (Α), Πιερ (Μ), Κετκεοφονφόν (Ε).

Bet Info - Ντάνκερκ

Η εστία της έχει παραβιαστεί στα 12 από τα 15 εκτός της.