Σατορού

Κατάσταση ομάδας

Μπορεί να μην θάμπωσε με την εικόνα της, ωστόσο εκμεταλλεύθηκε την κάκιστη αμυντική λειτουργία της Τουρ για να επικρατήσει με 1-0 εκτός έδρας. Χάρη στη νίκη της αυτή η ομάδα του Βασέρ έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί 2 αγωνιστικών που μετρούσε,  ωστόσο δύσκολα θα προλάβει το τρένο του προβιβασμού αφού η διαφορά της από την 3η Αζαξιό παρέμεινε στους 9 βαθμούς.

Απουσίες/Επιστροφές

Επιστρέφει ο Τραορέ, ενώ πέραν τον γνωστών απουσιών που είναι οι Σανγκαντέ και Μαμπελά δεν αντιμετωπίζει νέα προβλήματα.

Bet Info - Σατορού

Τα 5 από τα 7 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της έχουν λήξει στο GG.

Νιόρ

Κατάσταση ομάδας

Σε ένα ακόμη ματς αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα στα μετόπισθεν, και θα πρέπει να είναι ικανοποιημένη με την εντός έδρας ισοπαλία της με 2-2 κόντρα στη Λανς. Αυτή ήταν η 3η διαδοχική ισοπαλία για τη Νιόρ, η οποία συμπλήρωσε 4 αγωνιστικές αήττητη. Παράλληλα η διαφορά της από την επικίνδυνη ζώνη αυξήθηκε στους 9 βαθμούς, και δύσκολα θα μπλέξει σε σενάρια υποβιβασμού. Όσων αφορά τώρα τον πάγκο της ο Ρενό αποτελεί και τυπικά παρελθόν λόγω πειθαρχικού παραπτώματος. Στα τελευταία της ματς καθόταν στον πάγκο της ο Ζαν-Φιλίπ Φερ και θα καθίσει πλέον μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, ενώ θα έχει ως βοηθούς τους Καρλ Τουρέν και Φρανκ Αζοπαρντί.

Απουσίες/Επιστροφές

Εκτός λόγω υποχρεώσεων με την Εθνική Κ18 της Γαλλίας ο Κουαλιπού.

Bet Info - Νιόρ

Τα 6 από τα 7 τελευταία παιχνίδια της έχουν λήξει στο GG.