Σαμπλί

Κατάσταση ομάδας

Στην παρθενική της εμφάνιση σε επαγγελματικό πρωτάθλημα τα κατάφερε αρκετά καλά, αφού η πρόωρη διακοπή την βρήκε στην 10η θέση, και στο +9 από τις επικίνδυνες θέσεις. Ο Λυζί το καλοκαίρι είπε πως αποχωρεί, όμως έπειτα από πιέσεις τελικά παρέμεινε, με στόχο και πάλι του συλλόγου την παραμονή του στη Ligue 2. Στα μεταγραφικά ξεχωρίζουν τα ονόματα των Πέτκοβιτς (Γιαβόρ), Κορεά (Ορλεάν) και Ντανζέ (Αβράνς), ενώ αποχώρησαν κυρίως παίχτες που δεν πρόσφεραν καθόλου. Συνολικά έδωσε 6 φιλικά προετοιμασίας, με τον απολογισμό της να είναι 4 ισοπαλίες (Μπουλόν 1-1, Δουνκέρκη 1-1, Αμιάν 0-0 και Ερυθρό Αστέρα 93 2-2), 1 νίκη κόντρα στη Μποβέ (4-0) και 1 ήττα με αντίπαλο την Λαβάλ (1-0).

Απουσίες/Επιστροφές

Εκτός είναι ο νεοαποκτηθείς Πέτκοβιτς αλλά και οι βασικοί πέρσι Σουμπερβί, Γκονζάλεζ, Εϊκμάγερ, Ζαμπό και Μπολιού.

Παρί

Κατάσταση ομάδας

Μέχρι τον Δεκέμβρη η εικόνα της ήταν επιεικώς τραγική ενώ βρισκόταν στον πάτο της βαθμολογίας, ωστόσο μετά την έλευση του Ζιράρ η κατάσταση άλλαξε, και η πρόωρη διακοπή των πρωταθλημάτων την βρήκε στην 17η θέση και στο +2 από τις επικίνδυνες θέσεις. Ο Γάλλος τεχνικός όπως ήταν λογικό διατηρήθηκε στην θέση του, με τον σύλλογο φέτος να έχει ως στόχο να τερματίσει πάνω από την 10άδα. Μεταγραφικά ήταν η πιο δραστήρια ομάδα της κατηγορίας, αφού είχε αρκετές αποχωρήσεις με αυτές των Μενέζ (Ρεντζίνα), Γιοού (Τουζλασπόρ), Αρμάντ (Πο), Ραμπιού (ελεύθερος) και Σαάντ (κρέμασε τα παπούτσια του) να ξεχωρίζουν, ενώ σε αυτούς που ήρθαν κρατάμε τα ονόματα των Χανίν (Γκιμαράες), Μπελό (Μπρεστ), Νεμ (Πο), Γκαμπανινί (Γκαζελέκ) και Γκακπά (Μετς). Έδωσε 6 συνολικά φιλικά προετοιμασίας, με τον απολογισμό της να είναι 6 νίκες (Λε Μαν 3-1, Ερυθρός Αστέρα 93 2-0, Λανς 2-1, Τρουά 2-1 και Κρετέιγ 2-0) και μόλις 1 ήττα από την Ντιζόν (2-0).

Απουσίες/Επιστροφές

Λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση, έγινε γνωστό πως 3 παίχτες της (δεν δημοσιεύθηκαν τα ονόματα) βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό. Από την αποστολή που επέλεξε ο Ζιράρ, εκτός έμειναν οι Χανίν, Καντέ, Μαντουκί και Σιλά.