Σαμπλί

Κατάσταση ομάδας

Κάκιστο πρόσωπο παρουσίασε κόντρα στη Λανς, όπου γνώρισε εύκολα την εκτός έδρας ήττα με 3-0. Αυτή ήταν η 2η διαδοχική ήττα για την ομάδα του Λυζί, η οποία παραμένει σε μεγάλο κίνδυνο, καθώς η διαφορά της από την επικίνδυνη ζώνη είναι μόλις στο +1! Το Σάββατο αγωνίστηκε στο Κύπελλο Γαλλίας, όπου δυσκολεύθηκε σε μεγάλο βαθμό κόντρα στην ερασιτεχνική Ανεσί, όμως τελικά επικράτησε με 2-1 εκτός έδρας.

Απουσίες/Επιστροφές

Εκτός παραμένουν οι Σαντελί (επιθετικός), Ταλό (επιθετικός) με φρέσκια απώλεια να είναι οι Φοφανά (αμυντικός), ενώ αντίθετα επιστρέφει ο Ελ Χριτί (αμυντικός).

Bet Info - Σαμπλί

Στο NG τα 15 από τα 18 παιχνίδια της στο πρωτάθλημα.

Νιόρ

Κατάσταση ομάδας

Δέχθηκε ένα γρήγορο γκολ κόντρα στην Αζαξίο, και μέχρι το τέλος δεν κατάφερε να βρει απάντηση, γνωρίζοντας τελικά την εντός έδρας ήττα με 1-0. Αυτή ήταν η 2η σερί ήττα για την ομάδα του Πλανκ, η οποία παραμένει σε μεγάλο κίνδυνο, με τη διαφορά της από την επικίνδυνη ζώνη να είναι στο +2. Το Σάββατο αγωνίστηκε στο Κύπελλο Γαλλίας, όπου δε δυσκολεύθηκε να επικρατήσει με 2-0 εκτός έδρας της ερασιτεχνικής Κουρνόν.

Απουσίες/Επιστροφές

Σταθερά στα πιτς οι Παρό (αμυντικός), Αλαγκμπέ (1ος κίπερ), Μπενά (μέσος), Νγκαμενί (αμυντικός) με φρέσκια απώλεια να είναι ο Τζέικομπ (μέσος), ενώ αντίθετα ο Σισοκό (επιθετικός) επιστρέφει.

Bet Info - Νιόρ

Στο Under 2.5 οι 6 από τις 8 εξόδους της.