Σαμπλί

Κατάσταση ομάδας

Πέτυχε το μπαμ της προηγούμενης αγωνιστικής, αφού επικράτησε δίκαια με 2-1 εκτός έδρας της πρωτοπόρου Λοριάν! Αυτό ήταν το 2ο διαδοχικό τρίποντο για την ομάδα του Λυζί, η οποία συμπλήρωσε 3 αγωνιστικές αήττητη, ενώ αύξησε στους 9 βαθμούς την διαφορά της από την επικίνδυνη ζώνη.

Απουσίες/Επιστροφές

Εκτός παραμένουν οι Σαντελί (επιθετικός), Εϊκμαγιέρ (μέσος) με τους Ποντεμέ (1ος κίπερ), Γκονζάλεζ (αμυντικός) και Γκεζουΐ (επιθετικός) να επιστρέφουν.

Bet Info - Σαμπλί

Στο Over 2.5 τα 4 από τα 5 τελευταία της.

Λε Μαν

Κατάσταση ομάδας

Δούλεψε όπως φάνηκε το ηλεκτροσόκ από την απόλυση του Ντεζιρέ, αφού την προηγούμενη αγωνιστική έβγαλε αντίδραση, και επικράτησε δίκαια με 2-1 εντός έδρας της Γκινγκάμπ. Με το τρίποντο αυτό έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί 6 αγωνιστικών που μετρούσε, ενώ έπιασε στην ισοβαθμία την 18η Νιορ με τη διαφορά της από την απευθείας σωτηρία να μειώνεται στους 2 βαθμούς! Άμεσα βρέθηκε ο αντικαταστάτης του Ντεζιρέ, αφού το τιμόνι της ομάδας αναλαμβάνει ο Ρέι ο οποίος έχει περάσει από τις Παρί, Μπαστιά και Βαλενσιέν.

Απουσίες/Επιστροφές

Εκτός σταθερά οι  Έιμς (2ος κίπερ), Λεβέκ (αμυντικός), Μουσάβου-Κινγκ (αμυντικός), Μαζίζ (μέσος) ενώ φρέσκες απώλειες είναι οι Λεμονιέ (αμυντικός) και Φενεπέζ (επιθετικός).

Bet Info - Λε Μαν

Διαθέτει την χειρότερη άμυνα της κατηγορίας, έχοντας δεχθεί ως τώρα 43 τέρματα.