Σαχτάρ Ντόνετσκ

Κατάσταση ομάδας

Κέρδισε με 2-0 την Ρουκχ Λβιβ και σε συνδυασμό με την γκέλα της Ντιναμό Κιέβου, κατάφερε να μειώσει την διαφορά από την κορυφή στον έναν βαθμό. Με ανεβασμένη ψυχολογία θα υποδεχτεί την Μακάμπι, έχοντας κερδίσει στο πρώτο ματς με 0-2. Ήταν αρκετά αποτελεσματική και έχει πάρει ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης. Ως κλασική ουκρανική ομάδα στοχεύει στην ευρωπαϊκή διάκριση και είναι βέβαιο πως και σήμερα θα παίξει για τους 3 βαθμούς, δίνοντας και την απαραίτητη βάση στην άμυνα, αφού δεν έχει δεχτεί γκολ στα 5 από τα 6 πρόσφατα παιχνίδια της.

Απουσίες/Επιστροφές

Εκτός είναι ο μέσος Ντεντίνιο, ενώ αμφίβολος είναι ο μέσος Στεπανένκο.

Ενδεκάδα

(4-3-3): Τρούμπιν - Ντοντό, Κρίτσοφ, Βιτάο, Ματβιένκο - Μάριος, Στεπανένκο, Πάτρικ - Σόλομον, Μοράες, Τάισον

Bet Info - Σαχτάρ Ντόνετσκ

Έρχεται από 6 σερί Under 2,5 και 6 διαδοχικά No Goal.

Μακάμπι Τελ Αβίβ

Κατάσταση ομάδας

Κέρδισε στο παιχνίδι κυπέλλου εκτός έδρας την Χάποελ Μπερ Σεβά με 0-1 και με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία ταξιδεύει στο Κίεβο για το θαύμα της πρόκρισης. Εκτός έδρας προέρχεται από 6 σερί διπλά στις εγχώριες διοργανώσεις, δίνοντας μεγάλη προσοχή στην αμυντική λειτουργία, ψάχνοντας συνήθως το 1-0. Σήμερα είναι αναγκασμένη να ανοιχτεί περισσότερο, κάτι που δεν ταιριάζει στο στυλ της και μπορεί να της δημιουργήσει μεγαλύτερα προβλήματα.

Απουσίες/Επιστροφές

Εκτός μένει ο επιθετικός Κοέν και ο μέσος Καρζέφ.

Ενδεκάδα

(4-2-3-1): Τένεμπαουμ - Ζεράλδες, Τίμπι, Χερναντεζ, Σάμποριτ - Πέρετζ, Γκλέιζερ - Χόζεζ, Γκολάσα, Μπλάκμαν - Πέσιτς

Bet Info - Μακάμπι Τελ Αβίβ

Προέρχεται από 5/6 Under 2,5 και 5/6 No Goal.


«Η Σαχτάρ είναι μία πολύ καλή ομάδα που της αρέσει να έχει την μπάλα και να είναι οργανωμένη στην άμυνα. Για να διατηρήσουμε τις πιθανότητές να περάσουμε στον επόμενο γύρο, πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Είμαι βέβαιος πως θα δείτε μία ομάδα που θα κάνει ότι είναι δυνατόν να επιτύχει το καλύτερο αποτέλεσμα», δήλωσε ο υπηρεσιακός Πάτρικ βαν Λιόουβεν.