Ρουμανία

Κατάσταση ομάδας

Ίδρωσε σε μεγάλο βαθμό κόντρα στην αδύναμη Λιθουανία, όμως τελικά κατάφερε να φύγει με τους 3 βαθμούς, επικρατώντας με 2-1 εκτός έδρας. Χάρη στη νίκη αυτή η ομάδα του Κοσμίν Κόντρα αύξησε το αήττητο της στα 3 ματς, ενώ παρέμεινε ζωντανή στη μάχη για την πρωτιά του ομίλου, με τη διαφορά της από τη Σερβία να είναι στο -2. Πάντως οι Ρουμάνοι σε ακόμη ένα παιχνίδι τους έβγαλαν αδυναμίες στα μετόπισθεν, και αν θέλουν να κάνουν το βήμα παραπάνω πρέπει να τις διορθώσουν.

Απουσίες/Επιστροφές

Φρέσκες απώλειες οι τιμωρημένοι Τσίπτσιου και Αντόν. Θυμίζω πως έλειψαν στο προηγούμενο και θα λείψουν και σήμερα οι Μπουντέσκου, Κίρικες και Πιντίγι.

Bet Info - Ρουμανία

Τα 2 από τα 3 ματς που έχει δώσει στο Nations League έχουν λήξει στο combo GG&Over 2.5.

Σερβία

Κατάσταση ομάδας

Ιστορικό ματς το προηγούμενο που έδωσε, καθώς κοντραρίστηκε με το Μαυροβούνιο, όπου μέχρι το 2006 "συνυπήρχαν" σαν μία χώρα. Αγωνιστικά η ομάδα του Κρίσταιτς παρουσιάστηκε ανεπηρέαστη από τις απουσίες που αντιμετωπίζει, και επικράτησε εύκολα με 2-0. Η νίκη αυτή την διατήρησε στην κορυφή και στο +2 από τη Ρουμανία, ενώ παρέμεινε αήττητη στο Nations League έχοντας απολογισμό 2 νίκες και 1 ισοπαλία.

Απουσίες/Επιστροφές

Χωρίς φρέσκα προβλήματα. Εκτός ήταν στο προηγούμενο και θα λείψουν και σήμερα οι Μιλιβόγιεβιτς, Κολάροφ, Μάτιτς, Κρίστιτς και Λιάγιτς.

Bet Info - Σερβία

Στις 6 από τις 7 τελευταίες αναμετρήσεις της έχει σκοράρει το λιγότερο από 1 τέρμα.