Ρωσία

Κατάσταση ομάδας

«Αναγεννημένη» μοιάζει τα τελευταία χρόνια η Ρωσία καθώς μετά την πολύ καλή πορεία της στο Μουντιάλ το 2018, κατάφερε να τερματίσει δεύτερη στα προκριματικά του Euro 2020, πίσω μόνο από το Βέλγιο, παίρνοντας έτσι την πρόκριση για την τελική φάση της διοργάνωσης. Η ομάδα του Τσερτσέσοβ στο τελευταίο -χρονικά- παιχνίδι νίκησε με 5-0 το Σαν Μαρίνο δίχως να γνωρίσει κάποια αντίσταση απέναντι σε έναν αδύναμο αντίπαλο.

Απουσίες/Επιστροφές

Δεν κλήθηκαν οι βασικοί Γκολοβίν (μέσος) και Τσερίσεφ (μέσος) καθώς και ο επίσης ποιοτικός Μίραντσουκ (μέσος).

Ενδεκάδα

(4-3-3): Γκιλίερμε - Κιντρίασοβ, Μπελιάεβ, Φερνάντες, Πέτροβ - Κοζάεβ, Οζντόεβ, Ζιρκόβ - Ιόνοβ, Τζούμπα, Κιζιάεβ.

Σερβία

Κατάσταση ομάδας

Δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στην τελική φάση του EURO 2020 η Σερβία η οποία σε έναν αρκετά δύσκολο όμιλο με ομάδες όπως η Ουκρανία και η Πορτογαλία, τερμάτισε 3η με ρεκόρ 17-17 και 14 βαθμούς. Παρόλα αυτά, έδειξε και πάλι καλά στοιχεία στον αγωνιστικό χώρο καθώς πλέον φάνηκε να υπάρχει χημεία μεταξύ των «αστέρων» της ομάδας και να μην υπάρχουν προβλήματα κυρίως σε επίπεδο συνεννόησης μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Στη τελευταία -χρονικά- αναμέτρηση, η «αρμάδα» του Τουμπάκοβιτς αναδείχθηκε ισόπαλη, εντός έδρας με 2-2 απέναντι στην Ουκρανία.

Απουσίες/Επιστροφές

Δεν υπολογίζονται οι σημαντικοί Μάτιτς (μέσος) και Νάστασιτς (αμυντικός).

Ενδεκάδα

(4-2-3-1): Ραίκοβιτς - Ρόντιτς, Κολάροβ, Μιλένκοβιτς, Μαξίμοβιτς - Μαξίμοβις, Γκουντέι - Ράντονιτς, Λιάλιτς, Τάντιτς - Μίτροβιτς.