Ρωσία

Κατάσταση ομάδας

Από ακόμη ένα φιλικό, το οποίο δεν είχε ούτε τώρα θετικό αποτέλεσμα, προέρχεται απόψε η γηπεδούχος εθνική ομάδα της Ρωσίας. Οι Ρώσοι το Σάββατο στις 11/11 έδωσαν το 7ο φιλικό τους για την χρονιά του 2017 κι αυτή την φορά αντίπαλος ήταν η εθνική ομάδα της Αργεντινής. Στην αναμέτρηση αυτή η “οικοδέσποινα” του Παγκοσμίου Κυπέλλου για το 2018 δεν παρουσίασε κάποια ιδιαίτερη αντίσταση στην φιλοξενούμενη ομάδα, όντας υπό την υπεροχή της καθ'όλη την διάρκεια, και δεχόμενη ένα γκολ στο 86' στο τέλος δέχθηκε και την ήττα με 0-1. Με αυτόν τον τρόπο η ομάδα του Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ συνεχίζει την προετοιμασία της έτσι ώστε να παρουσιαστεί με τον καλύτερο δυνατό “πρόσωπο” στα τελικά του Μουντιάλ και τώρα η επόμενη αναμέτρηση έχει οριστεί στις 23/3/2018 όπου και θα αντιμετωπίσει εντός έδρας την Βραζιλία.

Απουσίες/Επιστροφές

Αλλαγές δεν παρουσιάζονται στην αποστολή της ομάδας του Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ, ο οποίος δεν είχε θέματα τραυματισμού στην προηγούμενη αναμέτρηση.

Bet Info - Ρωσία

Μέχρι στιγμής το 2017 η εθνική ομάδα της Ρωσίας έχει δώσει ως γηπεδούχος 6 φιλικές αναμετρήσεις, όπου σε όλες έχει δεχθεί τουλάχιστον ένα γκολ με τον απολογισμό να είναι 1 νίκη, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες.

Ισπανία

Κατάσταση ομάδας

Το πρώτο φιλικό μετά το τέλος των προκριματικών του Μουντιάλ έδωσε το περασμένο Σαββατοκύριακο η φιλοξενούμενη εθνική ομάδα της Ισπανίας. Οι Ισπανοί αντιμετώπισαν στην Μάλαγα την εθνική ομάδα της Κόστα Ρίκα και πραγματοποιώντας επίδειξη δύναμης, με σκορ 5-0 πήραν την νίκη με το συγκεκριμένο ευρύ σκορ. Πλέον η ομάδα του Ζουλέν Λοπετεγκούι έχοντας ήδη εξασφαλίσει την απευθείας πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου κοιτάζει να προετοιμαστεί όσο καλύτερα μπορεί για την διοργάνωση, στην οποία θέλει να φτάσει όσο πιο μακριά μπορεί. Τέλος, επόμενος αντίπαλος για την “φούρια ρόχας” έχει οριστεί να είναι η εθνική ομάδα της Γερμανίας στις 23/3/2018 εκτός έδρας.

Απουσίες/Επιστροφές

Από τους παίκτες οι οποίοι αποτέλεσαν την αποστολή της ομάδας του Ζουλέν Λοπετεγκούι για το παιχνίδι με την Κόστα Ρίκα ο μόνος απών θα είναι ο Ίσκο (Μ), ο οποίος τραυματίστηκε το Σάββατο και δεν ακολούθησε την ομάδα στην Ρωσία.

Bet Info - Ισπανία

Η τελευταία ήττα σε επίσημο και μη παιχνίδι για την εθνική ομάδα της Ισπανίας ήταν στις 7/6/2016 με αντίπαλο την Γεωργία εντός έδρας σε φιλικά πλαίσια (0-1). Έκτοτε ακολουθούν 12 νίκες και 3 ισοπαλίες.