Ρόντεζ Αβέριον

Κατάσταση ομάδας

Έκανε μία ακόμη βελτιωμένη εμφάνιση την προηγούμενη αγωνιστική, καθώς κατάφερε να φύγει αλώβητη από την έδρα της Παρί, αποσπώντας την ισοπαλία με 1-1. Με την ισοπαλία αυτή η ομάδα του Πεϊλεράντ ναι μεν συμπλήρωσε 10 αγωνιστικές δίχως νίκη, ωστόσο διατήρησε τη διαφορά της από την σωτηρία στον πόντο.

Απουσίες/Επιστροφές

Επιστροφή των Ενρί (Μ), Ντιένγκ (Α) με τους Τερτερό (Μ), Ουαμού (Μ) να παραμένουν εκτός.

Bet Info - Ρόντεζ Αβέριον

Μόλις σε 1 από τις 15 αναμετρήσεις της έχει κρατήσει απαραβίαστη την εστία της.

Σατορού

Κατάσταση ομάδας

Τραγικό πρόσωπο παρουσίασε κόντρα στην Τουλούζ την προηγούμενη αγωνιστική, όπου γνώρισε εύκολα την εντός έδρας ήττα με 3-0. Αυτή ήταν η 3η διαδοχική της ήττα, όπου αύξησε το αρνητικό της σερί στα 4 ματς, με την διαφορά της να μένει στο -1 από την σωτηρία. Το ματς κόντρα στους βιολετί ήταν και το τελευταίο που είχε στον πάγκο της τον Ουζαΐ, αφού ο Γάλλος τεχνικός πλήρωσε το μάρμαρο για τις κακές της εμφανίσεις αλλά και για την βαθμολογική της θέση, με τον μέχρι πρότινος βοηθό του Σαραγκαγκλιά να αναλαμβάνει προσωρινά.

Απουσίες/Επιστροφές

Παραμένουν εκτός ο 1ος (Φαμπρί) και ο 2ος (Πιγιό) κίπερ της, αλλά και οι Μοραντέ (Α), Αλχαντούρ (Α) με φρέσκια απώλεια να είναι ο Σισέ (Α), ωστόσο επιστρέφουν οι Μπουκαρί (Ε) και Σανγκαντέ (Μ).

Bet Info - Σατορού

Έχει βρει δίχτυα στα 5 από τα 7 εκτός της.