Ρόντεζ Αβέριον

Κατάσταση ομάδας

Εν μέρη κατάφερε να αποχαιρετήσει με θετικό τρόπο το 2020, καθώς την τελευταία αγωνιστική απέσπασε την εκτός έδρας ισοπαλία με 1-1 κόντρα στη Χάβρη. Αυτή ήταν η 3η απανωτή ισοπαλία για την ομάδα του Πεϊλεράντ, η οποία μετράει 12 αγωνιστικές δίχως νίκη, ενώ αν και βρίσκεται εντός της επικίνδυνης ζώνης, το γεγονός αυτό οφείλεται στο ότι μειονεκτεί στην ισοβαθμία έναντι των Πο και Νανσί.

Απουσίες/Επιστροφές

Παραμένουν στα πιτς οι Τερτερό (Μ), Κερουάνταν (Ε) με φρέσκες απώλειες να είναι οι Σουγκρανί (Α), Αλεγκέ (Μ) και ο τιμωρημένος Μπουασιέ (Α).

Bet Info - Ρόντεζ Αβέριον

Μόλις σε 1 από τις 16 αναμετρήσεις της έχει κρατήσει απαραβίαστη την εστία της.

Νιόρ

Κατάσταση ομάδας

Δεν αγωνίστηκε την τελευταία αγωνιστική για το 2020, αφού χτυπήθηκε από τον covid-19. Τελευταία αναμέτρηση για την ομάδα του Ντεσάμπρ ήταν στις 18 του Δεκέμβρη, όπου είχε γνωρίσει την εκτός έδρας ήττα με 1-0 από την Τρουά, και είδε έτσι να μπαίνει τέλος στο μικρό θετικό σερί 2 αγωνιστικών που έτρεχε, ενώ η διαφορά της από την 5άδα πλέον είναι στο -7.

Απουσίες/Επιστροφές

Εκτός σταθερά οι Ζακόμπ (Ε), Μπενά (Μ), Κογιαλίπου (E), Κονατέ (Μ) και ο τιμωρημένος Κιλαμά (Α), με τον Πασί (Α) αντίθετα να επιστρέφει.

Bet Info - Νιόρ

Στο NG τα 5 τελευταία της.