Ρεν

Κατάσταση ομάδας

Παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές κόντρα στην Ανζέ την Τετάρτη, και αυτό δε της βγήκε σε καλό, αφού τελικά αποκλείστηκε από το Κύπελλο γνωρίζοντας την εκτός έδρας ήττα με 2-1. Στο πρωτάθλημα σε ένα αρκετά ισορροπημένο ματς την προηγούμενη αγωνιστική, έμεινε στο 0-0 εκτός έδρας κόντρα στη Λανς. Αυτή ήταν η 2η σερί μοιρασιά για την ομάδα του Στεφάν, η οποία μετράει 3 αγωνιστικές δίχως νίκη, ενώ αν και παραμένει εντός της 5άδας, η διαφορά της από την 6η Λανς είναι στο +2.

Απουσίες/Επιστροφές

Δεν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα.

Bet Info - Ρεν

Η εστία της έχει παραβιαστεί στα 11 από τα 12 εντός της.

Σέντ Ετιέν

Κατάσταση ομάδας

Από το 5' βρέθηκε πίσω στο σκορ κόντρα στη Σοσό έπειτα από τραγικό λάθος του Σισέ, και παρά του ότι έκλεισε στα καρέ την αντίπαλό της, δεν κατάφερε να φέρει το ματς τούμπα, γνωρίζοντας έτσι την ήττα-αποκλεισμό με 1-0 εκτός έδρας στο Κύπελλο. Στο πρωτάθλημα προηγήθηκε χάρη σε αυτογκόλ του Μπουλάγια της Μετς στο 14', και παρότι αγχώθηκε σε μεγάλο βαθμό, τελικά πήρε την εντός έδρας νίκη με 1-0. Με το τρίποντο αυτό η ομάδα του Πιελ συμπλήρωσε 3 αγωνιστικές αήττητη, ενώ αύξησε στους 6 την διαφορά της από τις επικίνδυνες θέσεις.

Απουσίες/Επιστροφές

Εκτός των μακροχρόνιων Ρέτσος (Α), Μασόν (Α) θα λείψουν και οι Αμουμά (Ε), Μοντέστ (Ε) με τους Ντεμπισί (Α) και Αντίλ (Μ) αντίθετα να είναι στην αποστολή.

Bet Info - Σέντ Ετιέν

Στο Under 2.5 τα 4 από τα 5 τελευταία της.