Ρέιντζερς

Κατάσταση ομάδας

Οι Ρέιντζερς επέστρεψαν για τα καλά στην Ευρώπη και έχουν πρόθεση να ξεπεράσουν κάθε προσδοκία. Ο Στίβεν Τζέραρντ πραγματοποιεί εξαιρετική  δουλειά στο απαιτητικό ξεκίνημα του στους Σκωτζέζους, παρουσιάζοντας ένα σύνολο που δεν τα παρατάει σε κανένα αγώνα. Η ήττα τη Κυριακή από τη Λίβινγκστον για το πρωτάθλημα αποτέλεσε πισωγύρισμα με τον Άγγλο τεχνικό να είναι καθησυχαστικός, θυμίζοντας πως η χρονιά έχει ξεκινήσει από αρχές Ιουλίου με το υλικό μάλιστα να μην έχει το απαιτούμενο βάθος για να αντέξει τη λογική κούραση από τα συνεχόμενα εντός κι εκτός συνόρων παιχνίδια. Στην έδρα της Βιγιαρεάλ στη πρεμιέρα απάντησε και τις δύο φορές που βρέθηκε πίσω στο σκορ, αποδεικνύοντας έτσι το πόσο δυσκολοκατάβλητη αντίπαλος είναι και πως η φανέλα της παραμένει όσο «βαριά» χρειάζεται για τέτοια παιχνίδια.

Απουσίες/Επιστροφές

Μοναδικός απών ο Μέρφι για τον Στίβεν Τζέραρντ.

Ενδεκάδα

McGregor- Worrall, Goldson, Barisic, Tavernier- Halliday, Coulibaly, Arfield- Candeias, Kent, Lafferty

Ραπίντ Βιέννης

Κατάσταση ομάδας

Η Ραπίντ μπορεί εντός συνόρων να απογοητεύει με την απόδοση και τα αποτελέσματα της, το ξεκίνημα όμως στο Europa League κόντρα στην Σπαρτάκ Μόσχας ήταν ιδανικό. Παίζοντας περισσότερο ουσιαστικό παρά εντυπωσιακό ποδόσφαιρο επιβλήθηκε των Ρώσων αποκτώντας έτσι πλεονέκτημα για τη συνέχεια. Δύσκολη έξοδος η αποψινή, με πιθανή ήττα να κάνει ακόμα πιο βαρύ το κλίμα στο εσωτερικό της ομάδας μιας και μετά τα άσχημα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα και κυρίως τις ήττες της στα ντέρμπι η γκρίνια από το κόσμο έχει ξεκινήσει για τα καλά. Θα δώσει την μπάλα στον αντίπαλο και θα προσπαθήσει μέσω των Μπουργκ και ΆΛλλαρ να γίνει επικίνδυνη.

Απουσίες/Επιστροφές

Δεν είναι λίγα τα αγωνιστικά προβλήματα μιας και οι Χοφμαν και Εμπομπό θα απουσιάσουν ενώ οι Γκαρτλερ και Μόσινιτς κρίνονται αμφίβολοι.

Ενδεκάδα

Strebinger- Sonnleitner, Barac, Potzmann, Muldur- Schwab, Ljubicic, Ivan, Murg, Knasmullner-  Alar