Πορτογαλία

Κατάσταση ομάδας

Δεν είναι και στην καλύτερη φάσης της, μιας και κόντρα στην Ανδόρα μπορεί να επικράτησε 2-0, ωστόσο μόνο εύκολα δεν ήρθε η συγκεκριμένη νίκη, καθώς χρειάστηκε να σκοράρει ο Ρονάλντο με τη συμπλήρωση μιας ώρας και τότε τα πράγματα να μπουν στη θέση τους. Μπορεί να άφησε πίσω της την γκέλα με την Ελβετία στην πρεμιέρα των ομίλων και να αριθμεί οκτώ σερί νίκες έκτοτε, αλλά την ίδια ώρα οι Ελβετοί δεν χάνουν με τίποτα. Αν απόψε κερδίσει η ομάδα του Φερνάντο Σάντος, παίρνει την απευθείας πρόκριση, ενώ σε κάθε άλλο αποτέλεσμα θα παλέψει για το εισιτήριο μέσω των μπαράζ.

Απουσίες/Επιστροφές

Δεν αναφέρεται κανένα πρόβλημα.

Bet Info - Πορτογαλία

Τα πέντε από τα επτά τελευταία της παιγνίδια σε όλες τις διοργανώσεις και ανεξαρτήτως έδρας (στην κανονική διάρκεια), ολοκληρώθηκαν με under.

Ελβετία

Κατάσταση ομάδας

Στην τελευταία χρονικά αναμέτρησή της με την Ουγγαρία, έδειξε για μια ακόμα φορά πόσο φορμαρισμένη ομάδα είναι, αλλά και πόσο πολύ θέλει να πάρει την απευθείας πρόκριση. Εριξε πέντε γκολ και τώρα είναι έτοιμη να δώσει τον "τελικό" της με την Πορτογαλία. Παίζει για δύο αποτελέσματα, αφού με ισοπαλία και νίκη "κλειδώνει" την πρώτη θέση. 9-0-0 ο μέχρι τώρα απολογισμός της στον όμιλο και θα φανεί αν αυτό το σερί μπορεί να σταματήσει...

Απουσίες/Επιστροφές

Ολοι οι παίκτες στη διάθεση του τεχνικού Πέτκοβιτς.

Bet Info - Ελβετία

Και τα τρία τελευταία της ματς για όλες τις διοργανώσεις και ανεξαρτήτως έδρας, συνοδεύτηκαν από over.