Πόρτο

Κατάσταση ομάδας

Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, η Πόρτο κατάφερε να φέρει «τούμπα» το ματς στο δεύτερο μέρος και να πανηγυρίσει μία πολύ σημαντική νίκη στην έδρα της Γιούνγκ Μπόις με 2-1. Όλα ανοιχτά σε ότι αφορά την πρόκριση στην επόμενη φάση, επέστρεψε σε ενενηντάλεπτο με δύο γκολ ο Αμπουμπακάρ. Στα του πρωταθλήματος η ομάδα του Κονσεϊσάο νίκησε δύσκολα με 1-0 στην έδρα της Μποαβίστα και πλέον βρίσκεται στην 2η θέση με ρεκόρ 22-5 και 28 βαθμούς.

Απουσίες/Επιστροφές

Οριστικά εκτός οι αναπληρωματικοί Μπαρό (μέσος), Σαράβια (αμυντικός) και Ουρίμπε (μέσος). Επιστρέφει ο Νακαζίμα (μέσος).

Πάκος Φερέιρα

Κατάσταση ομάδας

«Με το ζόρι» νίκησε η Πάκος Φερέιρα την Σανιονανένσε με 1-0 παίρνοντας ωστόσο πρόκριση για την επόμενη φάση του Τάκα Ντε Πόρτουγκαλ. Για το πρωτάθλημα, το σύνολο του τεχνικού Πέπα νίκησε επίσης με το αγχωτικό 1-0, εντός έδρας την Τοντέλα σε ένα ματς όπου προηγήθηκε από το 16ο λεπτό με τον Πεδρίνιο. Σταθερά στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 11-12 και 15 βαθμούς.

Απουσίες/Επιστροφές

Θα λείψουν οι αναπληρωματικοί Γκετούλιο (επιθετικός) και Κεβέμ (αμυντικός) ενώ αμφίβολος παραμένει ο σημαντικός Ρίμπτσιουκ (αμυντικός).